NYHED

Grundloven §73: Jeppe Bruus igen komiske Ali

Socialdemokratiet spin og benægtelser omkring minksskandalen er ved at være ganske komisk, hvis ikke lige det var fordi Grundloven §73 er brudt.
Grundloven er blevet brudt

Gang på gang bliver socialdemokratiets partisoldater og komiske Ali’er fanget i spin, løgn og manipulationer.

Det er imponerende som den socialdemokratiske politiske ordfører, Jeppe Bruus, er villig til at sælge ud af hans egen integritet.

Tag f.eks. dette videoklip der er fra en debat i DR2 Deadline mellem netop Jeppe Bruus og så Alex Vanopslagh fra Liberal Alliance:

Socialdemokratiet bliver ved med at påstå, at Grundloven ikke er brudt. Måske skulle typer som Jeppe Bruus rent faktisk læse den grundlov, som han selv har skrevet under på:

Ejendomsretten er ukrænkelig. Ingen kan tilpligtes at afstå sin ejendom, uden hvor almenvellet kræver det. Det kan kun ske ifølge lov og mod fuldstændig erstatning.

Grundloven §73, stk. 1.

Regeringen har selv været ude at sige, at der ikke var lobhjemmel, da man nedslagtede samtlige danske mink og dermed et helt erhverv.

Regeringen kan altså ikke blive enig med sig selv. Det må være konklusionen efter Jeppe Bruus’s komiske optræden i videoen herover.

At regeringen ikke internt kan blive enige, hænger nok sammen med, at man har manipuleret så meget med fakta og sandheder, at man ikke længere selv ved, hvad der er rigtigt.

Deltag i debatten på Facebook eller Twitter. Du kan også bidrage ved at indsende debatindlæg.

Husk du kan støtte driften af Danmarks Fremtid via MobilePay box25487.

LÆS OGSÅ