NYHED

Halal er grundlovsstridig

Danskere bliver fyret, fordi de fastholder deres religionsfrihed. Halal er grundlovsstridig, og det er på tide at sige fra over for Islam i det offentlige rum.
Halal er grundlovsstridig

I dagens Danmark bliver helt almindelige danskere fyret fra deres mangeårige arbejdsplads, fordi de ønsker at fastholde deres religionsfrihed, der er sikret gennem grundloven.

Historien om Lars Frederiksen, der nægtede at skrive under på et Halal dokument på sin arbejdsplads Alfa Laval, og efterfølgende blev fyret og bortvist, har mange danskere hørt om.

En historie der opsummere billedet af Islam’s store angreb på Danmark og på den danske grundlov.

Grundlovsstridig knæfald

I går var Lars Frederiksen igennem hos B.T. til en snak om sagen. Her udtalte han bl.a. følgende:

“Jeg ønskede ikke at udfylde det og ønsker ikke at have noget at gøre med muslimsk tro i det, at det er os personligt, som skulle skrive under på dokumentet. Jeg kan godt se det fra firmaets synspunkt, men ikke mit private. Det bryder med vores grundlov, hvor der står, at man ikke skal påtage sig nogen anden tro end sin egen”

Lars Fredriksen henviser til paragraf 68 i grundloven, hvor der står:

§ 68 Ingen er pligtig at yde personlige bidrag til nogen anden gudsdyrkelse end den, som er hans egen.

Halal er en stor del af Islam, og Lars og vi andre tvinges til at betale og underkaste os muslimernes Halal.

Det er et af de klareste brud på den danske grundlov, siden grundloven blev indført.

Men politisk korrekt naivitet og misforstået tolerance blandt politikere, virksomheder og domstole gør, at den danske grundlov, vores religionsfrihed, er besejret af Islam.

Lad os her se nærmere på Islam og dens indvirkning på det danske samfund og ikke mindst vores grundlov og religionsfrihed.

Terror og hjernevask

Når du køber Halal certificerede produkter, så bidrager du til muslimske organisationer. Det er et faktum, som ingen kan afvise. Det er sandheden.

Halal er en religiøs afgift, og midlerne derfra bruges til at udbrede Islam over hele verden, bl.a. til at bygge nye moskeer for. Moskeer som står for indoktrinering og hjernevask af det enkelte individ. Sådan er religion. Sådan er Islam.

Det er bevist, at store muslimske lande bidrager til terror over hele verden, bl.a. med støtte til Hamas. Og mange af midlerne fra den religiøse afgift går til lande, hvor islam er kontrollerende.

Dermed går Halal indrekte / direkte til at støtte terror.

Så når danskerne tvinges til at købe Halal, til at arbejde for Halal, så bidrager vi indirekte til Islams terrorangreb på vesten, på Danmark, på os selv.

Flere medier har forsøgt at modbevise påstanden om, at Halal støtter hellig krig og terror. Men på grund af journalisternes egne politiske holdninger, så bliver deres faktatjek til en omgang journalistisk makværk.

Halal i virkeligheden

“Jamen man kan jo bare undgår at købe Halal, arbejde på en arbejdsplads, hvor Halal er et krav”.

Sådan lyder argumentationen som regel fra den gruppe, der ingen problemer kan se med den rituelle slagtning, med at støtte en bestemt religion.

Men fakta er, at mærkning med rituel slagtning ikke er et lovkrav. Derfor er det op til producenten, om produktet er mærket eller ej. Nogle producenter vælger frivilligt at mærke kødet ”halalslagtet” eller ”ikke-halalslagtet”. Men langt hovedparten af produkterne er ikke mærket, og derfor tvinges danskerne indirekte / direkte til at betale til Islams mafiaorganisation, Halal certificeringen.

Vi lever i Danmark, et samfund der er bygget op på den kristne tro, på religionsfrihed.

Hvorfor er det så danskerne, der skal nærstudere producenter, produkter, hvis man vil undgå at støtte religionen og ideologien Islam? Hvorfor er det ikke Islam selv, der skal undersøge, der skal handle ind i specielbutikker?

Mange virksomheder vil endda ikke oplyse om de betaler den religiøse afgift, hvis man kontakter dem.

En af forklaringerne kan være, at Islam efterhånden har spredt sig så meget i det danske samfund, at politikerne har givet fortabt, underkastet sig ideologien. Flere partier, so f.eks. Radikale Venstre, er ligefrem begyndt at rekruttere stemmer i moskeerne.

En anden kan være, at danske politikere har underkastet sig EU, overladt alle former for lovgivning på området til EU.

Religion i det offentlige rum

Så er der spørgsmålet om religion i det offentlige rum, religion på arbejdspladser.

I Danmark har vi som sagt religionsfrihed, ingen kan påtvinge andre deres religion, ingen kan påtvinges andres religioner.

Oversat til dansk betyder det, at du må tro på alt det, du vil, men du kan ikke tvinge andre til at tro på det.

Men det er netop hvad danske virksomheder som Alfa Laval gør. Påtvinger en bestemt religion ned over deres medarbejdere.

Som ansat skal du indordne dig under de regler, der er på en arbejdsplads. Kan du ikke det, må du finde dig et andet sted at arbejde.

Men det gælder ikke, når det er religiøse regler, for der er du sikret din frihed.

Grundlovsdag

Det er ikke kun muslimernes Halal, der udgør et angreb på den danske grundlov, på vores religionsfrihed og demokrati.

Vi har også set, at Islam ikke kan forlige sig med den danske grundlov, når det gælder Ytringsfrihed. Efter de mange terrorangreb, er journalister begyndt at redigere deres artikler ud fra, hvad Islam mener.

Politikerne forsætter med at importere islamister, der vil gøre alt for at bekæmpe det danske demokrati, vores grundlov.

Om lidt over en uge, lørdag den 5. juni 2021, er det igen grundlovsdag. Hvis du tager til en af de mange grundlovsarrangementer på dagen, så husk at konfronter politikerne med deres svigt af Danmarks Riges Grundlov.

Politikernes svigt skal stoppes.

Smid en kommentar herunder eller deltag i debatten på Facebook.

LÆS OGSÅ