Henrik Qvortrup ramt af censur og hykleriet starter

Den dømte journalist Henrik Qvortrup har været udsat for censur på Linkedin. Medie Danmark er gået i kollektiv koma.
Henrik Qvortrup ramt af censur v2
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Hovedparten af journalister er gået i kollektiv koma, fordi Henrik Qvortrup‘s første leder, som chefredaktør for Ekstra Bladet, har været udsat for censur på Linkedin.

Qvortrup’s leder var en berettiget kritik af den husarrest, som mange danskere i øjeblikket rammes af pga covid-19. Han skrev bl.a. følgende:

“Denne statspåførte husarrest er – når man lige et kort øjeblik stopper op og tænker efter – faktisk ret vild. Rimeligvis burde det udløse et folkeligt oprør, at myndighederne overreagerer så voldsomt. Men oprøret udebliver; danskerne bøjer pænt nakken og finder sig lydigt i, at alle proportioner er sat ud kraft.”

Censur på Linkedin

Stg Ørskov, der er CEO for JP/Politikens hus, har på Twitter skrevet om censuren, son han også selv er blevet ramt af:

“Tidligere i dag fortalte jeg i et opslag på LinkedIn, at det Microsoft-ejede sociale medie havde valgt at censurere et opslag, hvor Henrik Qvortrup henviser til en ledende artikel, han har skrevet i Ekstra Bladet. Nu er mit opslag så også blevet fjernet.”

Censur på de sociale medier er desværre ikke noget særtilfælde, denne gang er det bare journalisterne selv, der rammes, og så er fanden løs.

Dagligt rammes tusindvis af danskere af censur, uden at journalisterne og medierne reagerer, fordi de ramte ikke lige har den politisk korrekte naive gennemsnitlige holdning.

Undertegnede har selv flere gange være ramt af censur og blokering på de sociale medier. Senest da jeg blev blokeret for at linke til en artikel hos Politiken.

Henrik Qvortrup’s hykleri og dobbeltmoral

Censuren af Henrik Qvortrup’s leder hører ingen steder hjemme. Det er der overhovedet ingen tvivl om. Man kan være enig eller uenig i hans leder, men det er hans ret at udtrykke hans holdninger uden nogen form for censur.

Men der er bare et problem. Og det er Qvortrup store hykleri, når det gælder censur og blokering. For skriver man kritiske opslag om den nye chefredaktør på Ekstra Bladet, beder man ham om at forholde sig til kritik, så er han den første, der står klar med censur og blokering.

Blokeret af Henrik Qvortrup
Blokeret af Henrik Qvortrup

Hykleriet går igen hos samtlige journalister og medier. For dagligt slettes kommentarer, dagligt ignores debatindlæg og dagligt blokeres mange for at være kritiske over for journalisterne på de sociale medier.

Udelukkende fordi man har en bestemt politisk holdning. Til højre for midten.

Deltag i debatten her på Facebook.

Læs også disse indlæg

Journalist fra Politiken - Indfør udgangsforbud for danskerne

Journalist fra Politiken : Indfør udgangsforbud i Danmark

DR retskorrespondent - nederdrægtigt med nuancer i #metoo debat

DR retskorrespondent: nederdrægtigt med nuancer i #metoo debat

Tør Ekstra Bladet bringe Muhammed tegningerne?

Tør Ekstra Bladet bringe Muhammed tegningerne?

Sikandar Siddique og Frie Grønne tør ikke debatten

Sikandar Siddique og Frie Grønne tør ikke debatten

En del af disse temaer

Tema Mediestøtte Licens Statsmedier - Danmarks Fremtid
Tema Covid-19 - Danmarks Fremtid

Seneste nyheder

Seneste debatindlæg

Seneste videoer

Kritiske spørgsmål? Lev med det

I folketingets spørgetime viser Mette Frederiksen igen sin arrogance og sit magtmisbrug. Kritiske spørgsmål får hende til at lukke ned.

Politiken lyver om vold mod kvinder

Nye Borgerlige’s parodi på DR Detektor, Reflektor, har kigget nærmere på mediernes dækning af debatten om vold mod kvinder. Politiken bliver her afsløret i den