Danmarks Fremtid
NYHED

Advarsel trukket tilbage: Hvad har Barbara Bertelsen på Mette Frederiksen?

Opdateret i forbindelse med, at advarsel til Barbara Bertelsen er trukket tilbage. Har Barbara Bertelsen gemt beviser mod Mette Frederiksen?
Advarsel trækkes tilbage - hvad har Barbara Bertelsen på Mette Frederiksen - grundlovsbrud - mink - minkkommisionen

Opdateret: Dette indlæg er igen blevet relevant, da Mette Frederiksen i dag (24. marts 2023) har trukket advarsel til Barbara Bertelsen og andre embedsmænd tilbage. 

Det sker på på trods af minkkommissionens historiske kritik af både statsministeriet, regeringen og embedsmænd. Grundlovsbrud har dermed ikke haft nogen form for konsekvenser for hverken politikere eller embedsmænd.

Minkkommissionen blev dermed lige præcis den syltekrukke, som blandt andre Danmarks Fremtid, men desværre ikke en svag dansk presse, advarede imod.

Danmark er nu officielt en bananrepublik. Politiske embedsmænd og korrupte politikere beskytter hinanden.

Efter granskningsudvalget møde torsdag, valgte Mette Frederiksen endnu engang at udtale, at hun fortsat har stor tillid til hendes departementschef i statsministeriet, Barbara Bertelsen, og derfor ikke har tænkt at sende landets øverste embedsmand hjem.
Til TV 2 Nyhederne udtalte Mette Frederiksen følgende:

Det er, når alt kommer til alt, et tillidsspørgsmål. Og jeg har tillid både til departementschefen i Statsministeriet, ligesom jeg i øvrigt har tillid til de andre embedsfolk, der er ansat i staten

Statsministerens store tillid til de 10 involverede kritiserede embedsmænd i minkkommissionens rapport er ganske mærkværdig, specielt når man tænker på, hvad kommissionen skrev om netop Barbara Bertelsen:

har begået tjenesteforseelser af en sådan grovhed, at der er grundlag for, at det offentlige søger at drage hende til ansvar i anledning af hendes medvirken til brud på sandhedspligten og legalitetsprincippet

Hvad er det, der får statsminister Mette Frederiksen til at holde hånden over hendes departementchef, Barbara Bertelsen?

Skødehunde

Er statsminister Mette Frederiksen virkelig så arrogant og magtliderlig, at hun fuldstændig ignorerer flere måneders undersøgelser, af ikke bare hende selv, men også hendes nærmeste embedsmand?
Er det statsministerens sædvanlige attitude med “jeg har altid ret, alle andre tager altid fejl”, der spiller ind?
Er det, som vi tidligere har skrevet, for at fjerne fokus fra hendes egne lovovertrædelser, løgne og trusler, at hun nægter at hjemsende Barbara Bertelsen?
Er det fordi statsministeren ved, at uanset hvad hun foretager sig, så kan hun regne med, at hendes tre støttepartier (Enhedslisten, Socialistisk Folkeparti og Radikale Venstre), hendes trofaste skødehunde, freder hende i deres jagt på ministerbiler?

Gemte beviser

Eller er det fordi, Barbara Bertelsen måske har gemt en kopi af de efterhånden berygtede slettede sms’er for at have en klemme på landets socialdemokratiske statsminister? Har Barbara Bertelsen måske endda optaget nogle samtaler mellem hende og statsministeren?
Ingen ved det, men jo længere tid der går, jo mere statsminister Mette Frederiksen forsøger at mørklægge hele sagen, jo større bliver mistanken. Mette Frederiksen har for eksempel ikke tænkt sig at offentliggøre, hvad Medarbejder og Kompetencestyrelsen rådgivning bliver i forhold til de kritiserede embedsmænd. Det erfarer flere medier.
En ting er sikkert: andre embedsmænd er tidligere blevet sendt hjem for langt mindre og mildere kritik, også under denne regering i forbindelse med Inger Støjberg og instrukskommissionen. Den daværende integrationsminister Mattias Tesfaye, nu justitsminister, hjemsendte en afdelingschef, udelukkende på baggrund af en delberetning, og endda før beretningen forelå.
Hvorfor er Barbara Bertelsen ikke hjemsendt? Hvad er det landets øverste embedsmand har på statsminister Mette Frederiksen, kvinden der skal tage beslutningen om hjemsendelse eller ej?
Mette Frederiksens angreb på retsstaten og demokratiet fortsætter.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ