NYHED

Inger Støjberg chokerer dansk politik

Der er blevet smidt en kæmpe bombe midt i dansk politik. På under et døgn har Inger Støjberg og Danmarksdemokraterne allerede lavet danmarkshistorie.
Inger Støjberg chokerer dansk politik - over 40000 vælgererklæringer

Bolig- og Indenrigsministeriet har netop meddelt, at Inger Støjberg og Danmarksdemokraterne har fået tilkendegivelser om over 40.000 vælgererklæringer.

Det er aldrig sket før, at et parti har kunne samle så mange vælgererklæringer på så kort tid. Ikke engang landets tidligere statsminister, Lars Løkke Rasmussen, og hans nye parti Moderaterne kommer i nærheden af tallet.

Før Inger Støjberg stod frem i går eftermiddags og bekræftede, at var hende, der stod bag Danmarksdemokraterne, var der indsamlet cirka 9.000 tilkendegivelser om vælgererklæringer. Så på under 24 timer er der altså indsamlet over 30.000 nye. Og det endda mens der har været et stor nedbrud hos NemID

Bombe i dansk politik

Det er en kæmpe bombe i dansk politik, at Inger Støjberg ikke bare er opstillingsklar, men at det sker så markant og med så stor opbakning.

Samtlige partier må sidde chokeret tilbage og have en bange fornemmelse for et kommende valg. For med 40.000 vælgererklæringer er der ingen tvivl om, at mange vælgere er klar til at lave et protestvalg, give den etablerede politiske elite et wake-up call.

Det begynder at lugte af det berømte jordskredsvalget i december 1973, hvor Mogens Glistrup og Fremskridtspartiet fik 28 mandater ved deres første valg.

Det er ikke endelige vælgererklæringer, da man skal bekræfte efter 7 dage, men vi er ikke i tvivl. Inger Støjberg og Danmarksdemokraterne er med i den næste valgkamp om pladserne i Folketinget.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ