NYHED

Inger Støjberg bekræfter Danmarksdemokraterne

Inger Støjberg er nu officielt tilbage i politik. Det nye parti kommer til at hedde Danmarksdemokraterne - Inger Støjberg. Men hvem følger med over?
Inger Støjberg bekræfter Danmarksdemokraterne

Opdateret: Inger Støjberg har indkaldt pressen til et pressemøde torsdag kl 13.00, et sted i Jylland. 

Valgnævnet godkendte tidligere i dag et nyt parti med navnet “Danmarksdemokraterne – Inger Støjberg“. Nu er det så kommet frem, at Støjberg selv, ifølge valgnævnet, har godkendt det nye navn.

Det tager vi her på Danmarks Fremtid som en bekræftelse på, at Inger Støjberg er tilbage i dansk politik. Hun vil ikke godkende et partinavn med hendes eget navn, hvis ikke hun selv deltog aktivt.

Nu afventer alle så en kommentar fra hovedpersonen selv, Inger Støjberg.

Det bliver interessant at se, hvem Inger Støjberg får med over i det nye parti. Et af de helt varme navne er Kristian Thulesen Dahl, tidligere formand for Dansk Folkeparti, der for nylig meldte ud, at han ikke stiller op for DF ved næste valg.

Det bliver også interessant at se det politiske program. Hvordan kommer Danmarksdemokraterne til at stille sig, når det for eksempel gælder EU, den økonomiske politik og ikke mindst problemet med den store migrant tilstrømning og værdidebatten.

Inger Støjberg måtte afgive sin plads i Folketinget, da et flertal valgte at erklære hende uegnet efter hendes dom i rigsretten i forlængelse af den meget omdiskuterede situation omkring barnebrude.

Man kan hjælpe Danmarksdemokraterne med opstilling til Folketinget ved at underskrive en elektronisk vælgererklæring her.

Her på Danmarks Fremtid er vi uafhængig af partipolitiske interesser. Skal vi anbefale et parti, kommer det til at afhænge af politikken, troværdigheden, personkredsen. Og ikke mindst om man vil Danmark.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ