Danmarks Fremtid
NYHED

Inger Støjberg er Danmarksdemokraterne

Så har hun selv sagt det. Inger Støjberg er stifter af Danmarksdemokraterne. Efter udmeldingen er journalisterne allerede i gang med deres angreb.
Inger Støjberg er Danmarksdemokraterne

Selv om Inger Støjberg allerede i tirsdags indirekte bekræftede, at hun stod bag det nye parti “Danmarksdemokraterne – Inger Støjberg”, så er det først i dag, få timer før hun vil stiller sig frem foran den samlede danske presse, at hun melder officielt ud. Hun har stiftet Danmarksdemokraterne:

Det er mig, der har stiftet det nye parti, Danmarksdemokraterne

Det fortæller hun til Skive Folkeblad, der har fået et eksklusivt interview med den tidligere udlændinge- og integrationsminister.

Partiprogrammet

Hun fortæller desuden, at Danmarksdemokraterne ikke bliver et protestparti, at man vil søge indflydelse og samarbejde med de andre partier i Folketinget, hvis man bliver valgt ind.

Som ventet vil Danmarksdemokraterne have ekstra fokus på Jylland, det Danmark der ikke gemmer sig bag de beskyttede københavnske bymure. 

Men opbygningen af organisationen bag Danmarksdemokraterne må ifølge Inger Støjberg vente til efter et Folketingsvalg:

Medlemmer, partiorganisation og principprogram må vente til efter valget. Men vi etablerer, hvad jeg kalder »Danmarksdemokraternes Venner«. Og der vil komme politiske pejlemærker og prioriteringer

Så indtil videre er der altså ikke megen information at hente omkring det politiske program, dog har Støjberg meldt ud, at Danmarksdemokraterne vil bakke op om det socialdemokratiske prestige projekt, Arne pensionen.

Journalister afslører sig selv

Som vi har dækket før, så er danske journalister ikke de største fans af Inger Støjberg, faktisk er hun blevet omtalt som dum af en journalist på mediet “Den Uafhængige”

Man er ikke i tvivl om journalisternes vinkling og bias mod Støjberg, heller ikke i dag. 

Tag for eksempel journalisten Kaare Sørensen, der arbejder for det politisk korrekte centrum-venstre orienterede medie Zetland. På Twitter giver han udtryk for, at der allerede rodes rundt hos Inger Støjberg. Han har dog efterfølgende slettet sit tweet:

Kaare Sørensen Inger Støjberg pressemøde

Men Inger Støjberg har aldrig indkaldt til et stort fælles pressemøde. I hendes sms skrev hun kun, at hun ville stille sig til rådighed for presse i dag omkring kl. 13.00:

Af hensyn til redaktionens interne planlægning, så kan jeg oplyse, at jeg vil stå til rådighed for pressen i morgen, torsdag den 23.6, i et tidsrum fra kl. ca. 13.00 ... at det bliver i Jylland

Også Berlingske journalisten Esben Vest har været ude at kommentere på Inger Støjberg’s udmelding. På trods af meget få ord omkring det politiske indhold, så har han allerede dannet sig en holdning omkring Danmarksdemokraterne:

Der er ingen tvivl om, at han med udtrukket “dræn sumpen” taler nedladende om det nye Parti. Men han kommer så også fra et medie, der indirekte har omtalt tilhængere af Støjberg som hjernevasket.

Dansk Folkeparti

Flere tidligere Dansk Folkeparti profiler har allerede meldt sig klar til at gå med Inger Støjberg, blandt andre den nuværende løsgænger i Folketinget, Hans Kristian Skibby.

Inger Støjberg har desuden også i dag meddelt, at Dansk Folkeparti’s tidligere formand, Kristian Thulesen Dahl, skal være velkommen i det nye parti.

Danmarksdemokraterne’s hjemmeside er ikke fuldt oppe at køre, men man kan se en nedtælling på siden, som du finder her.

Ønsker man at støtte Inger Støjberg’s Danmarksdemokraterne, kan man hjælpe partiet med at underskrive en vælgererklæring, så de kan stille op til Folketingsvalget. Du finder vælgererklæringen her.

Vi er Danmarks Fremtid

Rigtig mange flinke mennesker kontakter i disse timer Danmarks Fremtid via mail og telefon, da de tror, at vi er hjemmeside for Inger Støjberg’s nye parti.

Det er vi ikke. Vi er Danmarks Fremtid, et borgerligt medie, der skriver om dansk politik ud fra en borgerlig vinkel.

Vi håber, at du fremover vil læse med på DanmarksFremtid.dk, hvor vi selvfølgelig vil skrive om Inger Støjberg og hendes nye parti.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ