OPDATERET 27/11/2021 kl. 19.15: Det går nogen gange hurtigt i dansk politik. Morten Messerschmidt har her til aften meddelt, at han stiller op som formandskandidat. Og som næstformand vil han have Peter Kofod, Dansk Folkeparti’s medlem af Europaparlamentet.
En resultat der nok hænger sammen med Kristian Thulesen Dahls naivitet, da han legitimerede Socialdemokratiets migrantbedrag før valget, da han gik i seng med Mette Frederiksen.
Hænger sammen med, at partiet, trods lovning på det modsatte, ikke ville gå med i en regering og tage ansvar, da muligheden bød sig ved den historiske store fremgang ved folketingsvalget i 2015.
Hvem skal være formand?
Han har i kraft af dramatiske begivenheder i privatlivet fået andre ting at tænke på.
I TV 2 News programmet “Lippert”, hvor værten er endnu en skandaleramt socialdemokrat, siger Messerschmidt selv følgende:
Hvis Inger Støjberg gerne vil være formand for Dansk Folkeparti, så tror jeg allerede nu her i aften, at jeg kan sige, at så vil jeg klappe i mine små hænder. Så stiller jeg ikke op
Borgerlig eller Socialdemokrat?
F.eks. har Støjberg udtalt følgende om sine holdninger:
der tør at fortælle de sværere sandheder, og som tør at være med til at træffe nogle af de svære valg. Og der tænker jeg selvfølgelig på reformer. Vi skal turde at træffe nogle upopulære valg og stå på mål for dem
De offentlige udgifter skal gøres væsentligt mindre. Og øgede offentlige indtægter som følge af konjunkturgevinster skal øremærkes til henholdsvis skattelettelser og gældsafdrag
Hvis Dansk Folkeparti kan bevæge sig tilbage til den politik, partiet blev stiftet på, så kan Støjberg være en mulig formand.
For der er ikke penge, der mangler, det er sund fornuft og respekt for borgerne og ikke mindst borgernes skattepenge. Det kan du læse mere om her.
Støjbergs valg
Hvis Dansk Folkeparti ikke er villig til at ændre på politikken, så tror vi ikke her på Danmarks Fremtid, at Støjberg vil være interesseret.
Men i sidste ende afgøres hele debatten om et muligt formandsskab for Dansk Folkeparti af Støjberg selv.
Det kræver, at de får en stærk formand, der får partiet tilbage til det politiske program, man havde i starten.