Danmarks Fremtid
NYHED

Isabella Arendt afsløret som levebrødspolitiker

Selv om hun forsat er ung, så kan den tidligere formand for Kristendemokraterne, Isabella Arendt, allerede kaldes for levebrødspolitiker.
Isabella Arendt afsløret som levebrødspolitiker

Mandag kunne Det Konservative Folkeparti meddele, at den tidligere formand for Kristendemokraterne, Isabella Arendt, har meldt sig ind i partiet og nu bliver kandidat til Folketinget. 

På partiets Facebook side byder partiformand Søren pape Poulsen Isabella Arendt velkommen med et stort smil.

Men spørgsmålet er, om Isabella Arendt egentlig er Konservativ, eller om hun hører mere til hos rød blok, Radikale Venstre?

For man skal ikke lede længe på Twitter, før man falder over tweets, der afslører Arendts tidligere forhold til de konservative. Tag f.eks dette tweet fra september 2021, hvor det nye konservative medlem langer kraftigt ud efter partiet med et “du godeste, konservative!”:

Eller dette tweet fra januar i år, hvor Isabella Arendt langer kraftigt ud efter både Jakob Elleman-Jensen og Søren pape for at arbejde sammen med Nye Borgerlige. For under et halvt år siden var der altså langt mellem hendes egen og konservatives forståelse af borgerlige værdier:

Derudover kan Ekstra Bladet fortælle, at Isabella Arendt rent faktisk er erklæret pacifist. Da hun var medlem af Kristendemokraterne fik hun tilføjet denne udtalelse til hendes kandidaterklæring:

Såfremt der i fremtiden kommer en afstemning om at sende Danmark i krig eller bidrage med danske tropper til en krig under internationale faner, vil jeg enten stemme imod eller anmode om at blive fritaget fra afstemningen

Alligevel vælger Isabella Arendt at stille op for de konservative, et parti der “arbejder for en aktiv forsvarspolitik, hvor vi er med til at skabe sikkerhed og udbrede demokrati i verden”.

At Isabella Arendt, der tidligere også har været medlem af bl.a. Radikale Venstre, vælger at sælge så meget ud af sine politiske holdninger for at kunne komme i Folketinget, er definitionen på en levebrødspolitiker.

Det kan undre, at Det Konservative Folkeparti vælger at optage et medlem i deres parti, der er så meget imod konservativ politik. Det bidrager kun til politikerleden.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ