Islam: Får 200.000 kroner af Danmark for drab på sin kone

Danske politikere forærer 200.000 kroner af danskernes penge til tilhænger af Islam for drab på sin kone. Danmark er til grin.
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Hussein Abbas, har i Islam’s navn dræbt sin kone Huda og deres ni-årige søn ved stump vold mod hovedet. For dette belønner Danmark (læs politikere) nu psykopaten og islamisten med 200.000 kroner af danskernes skattekroner.

Drab i Islam’s navn

Huda, der, modsat psykopaten og islamisten Hussein Abbas, gerne ville det danske samfund, blev brutalt myrdet af sin mand.

Huda blev myrdet fordi hun ville integreres, blive en del af det danske samfund og ikke mindst bidrage til det land, der tog imod hende og hendes mand.

Danmark og danskerne til grin

Ministre, folketingsmedlemmer og jurister mener ikke, at de kan gøre noget på grund af Grundloven.

Her er der bare at sige: vil man, så kan man.

Gang på gang ser vi politikere, der udtaler sig hårdt mod vold, drab, voldtægter og terror, men når det kommer til stykket, så tør man ikke gribe ind.

Om det er fordi man ikke ønsker at skubbe det stemmekvæg væk fra sig, som man selv har importeret, eller om det skyldes, at man vil holde sig gode venner med internationale organisationer, så man har chancen for et internationalt job, er svært at sige.

Men et er sikkert: Danmark og Danskerne er til grin.

Læs også disse indlæg

Tør Ekstra Bladet bringe Muhammed tegningerne?

Tør Ekstra Bladet bringe Muhammed tegningerne?

Inger Støjberg skal frikendes

Inger Støjberg skal frikendes

Sikandar Siddique og Frie Grønne tør ikke debatten

Sikandar Siddique og Frie Grønne tør ikke debatten

Embedsmænd kaldte Støjberg for støjsender

Embedsmænd kaldte Støjberg for støjsender

En del af disse temaer

Tema Islam - Danmarks Fremtid

Seneste nyheder

Inger Støjberg skal frikendes

I går var sidste dag i skueprocessen kaldet rigsretten mod Inger Støjberg. En rigsret der slet ikke skulle være startet. Inger Støjberg skal frikendes.

Seneste debatindlæg

Seneste videoer

Kritiske spørgsmål? Lev med det

I folketingets spørgetime viser Mette Frederiksen igen sin arrogance og sit magtmisbrug. Kritiske spørgsmål får hende til at lukke ned.

Politiken lyver om vold mod kvinder

Nye Borgerlige’s parodi på DR Detektor, Reflektor, har kigget nærmere på mediernes dækning af debatten om vold mod kvinder. Politiken bliver her afsløret i den