Danmarks Fremtid
NYHED

Islam ønsker særbehandling på danske fodboldstadioner

Igen viser Islam offermentalitet og ønsker nu særbehandling på danske fodboldstadioner. Religiøs hjernevask skal have færre, ikke flere særrettigheder.
Islam ønsker særbehandling på danske fodboldstadioner

Konstant oplever man, at Islam og ideologiens tilhængere ønsker særbehandling, at det er Danmark og danskerne, der skal indrette sig efter religiøs hjernevask og ekstremisme.

Nu mener Islam så også, at de danske fodboldklubber og stadioner skal indrette sig efter ideologiens mærkelig regler om, hvilke fødevarer der er tilladte eller forbudte.

TV 2 Østjylland har bragt en historie med en tilhænger af Islam, Osman Eroglu, der godt kan lide at gå til fodbold med hans mange børn og se AGF spille.

Islam ønsker særbehandling

Men selv om en fodboldkamp kun tager omkring de to timer, så kan Osman Eroglu ikke lægge sin religiøse ekstremisme fra sig så længe kampen er i gang.

På grund af Islam overtræder han de regler, der er på stadion, og smugler fødevarer ind på AGF’s hjemmebane.

Af ren praktiske årsager sælger AGF nemlig ikke pølser uden svinekød.

Jeg har da være god til at smugle. Det har jeg absolut. Det skal ikke være nogen hemmelighed

Andre mennesker, der ikke lige kan lide det, der sælges på stadion, har naturligvis heller ikke lov til at tage fødevarer og drikkevarer med ind på stadion.

Desuden er der allerede andre købsmuligheder af mad uden for stadion, mad som godt må tages med ind.

der er mange muligheder for at købe mad, der ikke er svinekød i, som for eksempel oksekødsburger og vegetarburgere på den såkaldte AL Bank Fanzone

Men alligvel hyler tilhængeren af islam op og Tv 2 Østjylland bringer gerne den evindelige offermentalitet. 

Journalisten bag artiklen, Ehsan Faizzad, har vist ikke kunne adskille sit arbejde og så sin egen private overbevisning.

Søger man på journalistens navn, vil man hurtigt finde ud af, at det er et generelt problem i hans arbejde.

Islam må indordne sig eller rejse

Islam skal have færre, ikke flere særregler. Islam må lære at indordne sig under de forhold, der nu engang er.

Ellers findes der utallige islamistiske stater som tilhængere af islam kan få opfyldt selv deres mest ekstremistiske drømme hos.

Ingen tvinger tilhængere af Islam til at bo i Danmark

Opdateret: mere offermentalitet

Journalisternes eget fagblad, Journalisten, har nu taget historien op, eller rettere sagt, de har taget offermentaliteten til sig, udbygget den.

Med overskriften73 personer ville have Osman ud af landet, efter en artikel med ham var kommet på Facebook” forholder fagbladet sig overhovedet ikke til kritikken, nemlig at historien ikke skulle være bragt, fordi det er muligt at få andet mad ved stadion. 

Altså er det en historie, der er farvet af vinkling og journalistens egen baggrund.

Men den debat tør fagbladet Journalisten ikke tage, for man har lukket ned for muligheden for at kommentere på Fagbladet’s Facebook opslag.

Journaliststanden, der lever af ytringsfriheden og debatten i det daglige, lukker altså ned for selvsamme, når emnet ramler ind i den naive politiske korrekthed.

Måske en af forklaringerne på branchens dårlige troværdighed.

For nogle kilder - særligt med minoritetsbaggrund - er det en barsk oplevelse at stille sig frem i medierne. Her et eksempel på, hvordan en kilde kan klædes på og debriefes til en bedre oplevelse

Også Dansk Journalistforbunds formand, Tine Johansen, har været ude at kommentere på historien. Men hun kører også videre på offermentaliteten, forholder sig overhovedet ikke til kritikken.

Og med hensyn til ønsket om at få “Osman ud af landet”, så er det er jo en oplagt tanke, at hvis man ikke er tilfreds, så kan man jo rejse derhen, hvor ens religiøse ekstremisme bliver opfyldt. Ingen holder Osman eller andre tilbage. Som vi også skrev i dette indlæg tidligere.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ