NYHED

Islamisk stat: Lars Aslan viser Socialdemokratiets hykleri

S ageren i sagen om kvindelige terrorister og islamister fra Islamisk stat er vælgerbedrag og hykleri. Lars Aslan udstiller igen rød stue.
Islamisk stat - Lars Aslan viser socialdemokratiets hykleri

Gang på gang viser Socialdemokratiet deres vælgerbedrag og hykleri, specielt når det gælder migrantpolitiken, når det gælder kvinderne fra Islamisk stat.

Lars Aslan, som vi tidligere har skrevet om i forbindelse med danske politikeres gentagne overraskelse og chok over Islam, udstiller med et tweet, hvor ligeglade Socialdemokratiet er med fakta, med danskernes sikkerhed.

Lars Aslan reagerede på twitter over en artikel hos TV 2, der beskriver, hvordan en tysk kvinde, som sluttede sig til Islamisk Stat, har fået ti års fængsel for at lade en femårig yazidi “slavepige” dø af tørst i solen.

Lars Aslan skrev følgende i hans tweet:

Tysk kvinde anklaget for grusomt IS-drab på yazidipige... Man kan jo næsten ikke vente med at få flere af de her hyggelige IS kvinder “hjem” til Danmark

Lars Aslan, Socialdemokratiet (MF)
Lars Aslan Twitter

Import af Islamisk Stat

Hvad Aslan bare glemmer at fortælle er, at Socialdemokratiet, sammen med Enhedslisten, Socialistisk Folkeparti, Radikale Venstre og resten af rød stue, har importeret flere kvinder til Danmark, der har været medlem af Islamisk Stat.

Socialdemokratiet har flere gange påstået, at de ikke ville hente kvinderne hjem.

Den 3. marts 2021 sagde statsminister Mette Frederiksen f.eks. følgende i folketingssalen:

”Disse mennesker har ikke et hjem i Danmark længere. Fremmedkrigere kan ikke komme hjem til Danmark. Danmark er ikke deres hjem. De har vendt os ryggen. De har forladt Danmark. De har tilsluttet sig Islamisk Stat, og de har vedkendt sig terrorens ansigt”

Mette Frederiksen, statsminister

Så når Aslan skriver ironisk i hans tweet, at man næsten ikke kan vente med at få flere af kvinder til Danmark,  så er det ren vælgerbedrag, så er det ren hykleri.

Det er Socialdemokratiet, der med deres import af islamister og terrorister har svigtet Danmark.

Det ville klæde Socialdemokratiet at vedkende sig deres ansvar.

Vedkende sig deres svigt af Danmark.

Deltag i debatten på Facebook eller Twitter. Du kan også bidrage ved at indsende debatindlæg.

Husk du kan støtte driften af Danmarks Fremtid via MobilePay box25487.

LÆS OGSÅ