NYHED

Sikandar Siddique: Danske skoleelever skal ikke undervises i dansk historie

På 20 års dagen for Islams angreb på USA mener islamisten Sikandar Siddique ikke, at der skal undervises i Islams angreb på Danmark.
Islamisten Sikandar Siddique

I dag, hvor vi er mange der viser respekt for de mange ofre for islam den 11. September 2001, er Frie Grønne’s Sikandar Siddique igen ude at markere sig som en ekstremist og islamist.

Twitter skriver han følgende:

“Personligt synes jeg ikke, at der skal undervises i tegningerne, men det må da være op til vores lærere at beslutte, hvad der er meningsfuldt at bruge i undervisningen. Forstår slet ikke, hvorfor @SFpolitik vil tvinge lærerne?”

En islamist i Folketinget

Han skriver ikke, at Muhammed tegningerne ikke skal vises. Han skriver, at der slet ikke skal undervises om det største angreb på det danske demokrati efter 2. verdenskrig.

Som mange andre islamister og tilbedere af Islam, tåler lederen af Frie Grønne ikke, at sandheden om hans mørke ideologi kommer for dagen.

At undervise i Muhammed tegningerne er at undervise i ord som ytringsfrihed og demokrati.

At undervise i Muhammed tegningerne er at undervise i satire og dansk kultur.

Sikandar Siddique mener kort sagt, at der ikke skal undervises i dansk historie, fordi det ikke lige passer ind i hans eget hjernevask.

Sådan opfører en ekstremist og islamist sig. En islamist der sidder i det danske Folketing.

Sikandar Siddique tavs om 11. september

At han kommer med sådan en udtalelse på lige præcis dagen i dag, hvor Islam myrdede næsten 3000 mennesker ved angrebene på bl.a. World Trade Center, er en direkte hån af tidligere, nuværende og kommende ofre for Islam’s terror.

Terror ofre han og hans parti før har vist, de ikke har respekt for.

Kigger man på Twitter i dag er masser af politikere ude med tweets, hvor de mindes ofrene, angrebene og de sidste 20 år.

Mange af kommentarerne er godt nok meget naive og tomme, men de kommentarer dog på 20 års dagen.

Sikandar Siddique har ikke skrevet et eneste ord om den 11. september i dag på Twitter, på de sociale medier. han plejer ellers hurtigt at være ude med kommentarer og racisme kortet.

Men tid til at ytre ønske om censur, det har han.

Men det kan ikke undre nogen, når han “tidligere” har haft den holdning, at Al-Qaeda ikke stod bag terrorangrebet den 11. september 2001.

Samtlige partier og politikere må tage afstand fra Sikandar Siddique. Tage afstand fra hans ekstremisme og islamisme.

Æret været de mange ofre for Islams minde.

Deltag i debatten på vores Facebook Side.

LÆS OGSÅ