NYHED

Israel vs Hamas: Hvad medierne ikke fortæller om angreb på højhus

Igen viser journalister, at de ikke kan adskille egne holdninger fra deres arbejde. Israel har foretaget et angreb på Hamas, men medierne fordrejer sandheden.
Sandheden om mediernes dækning af Israel og angreb på Hamas

Medier og journalister er lige nu ved at koge over, efter at Israel har angrebet et højhus i Gazastriben. Bl.a. har Berlingske denne overskrift: “Israel bomber højhus i Gaza, der huser nyhedsmedier”

Også Jyllands-Posten er ude med en ligende overskrift: “Israelsk luftangreb har jævnet mediebygning i Gazastriben med jorden”.

Angreb på terroristerne fra Hamas

Men hvad de fleste medier og journalister glemmer at fortælle er, at Hamas bruger bygninger, højhuse, til at affyre raketter fra:

Og ingen journalister stiller spørgsmål tegn ved, at medierne og kollegaer måske bor tæt sammen med terror organisationer?

At mellemøstlige medier har tætte bånd til de samme mennesker, der støtter Hamas økonomisk?

Angreb på Israel

Vi har set de seneste dage at centrum-venstre ikke holder sig tilbage med manipulationer og ekstremisme i deres angreb på Israel.

Danske medier og journalister har – som altid – svært ved at holde deres egne holdninger væk fra deres arbejde. Det slører deres kildekritik og undersøgelse af fakta.

Også i Europa bliver Israel angrebet af islam, her en israelsk journalist midt i Tyskland:

Europa bør og skal bakke op om Israels kamp mod Hamas og islams terror. For vi bliver de næste, der dagligt må leve med angreb.

LÆS OGSÅ