NYHED

Ja siden gør det nemt at stemme nej

Har ja-siden tidligere vist, at man kan stole på dem? Svaret er nej. Derfor bør man også stemme nej til afskaffelse af forsvarsforbeholdet. #stemnej
Ja siden gør det nemt at stemme nej - afstemning om forsvarsforbeholdet

Læs hele vores EU dækning i vores Tema “EU elitens fallitbo“.

I morgen skal vi endnu engang stemme om noget, vi ellers tidligere har sagt nej tak til. Og igen drejer det sig om EU. Ja-siden stopper ikke, før de har det resultat, de gerne vil have, nemlig afskaffelsen af forsvarsforbeholdet. 

Får ja-siden afskaffet EU forsvarsforbeholdet, så skal danskerne snart til stemmeboksene igen. For så vil man også gå efter at få Euro’en indført i Danmark, og få afskaffet retsforbeholdet, så vi har endnu mindre kontrol over vores egne grænser.

Her på Danmarks Fremtid går vi ind for, at Danmark har et stærkt militær, et stærkt forsvar, modsat partier som Enhedslisten og Frie Grønne. At vi lever op til vores NATO forpligtigelser her og nu, og ikke først om 12 år. 

Ja-siden forsøger at overbevise danskerne om, at går vi med i EU forsvarssamarbejdet, så er vi med til at forstærke både Europas og vores egen sikkerhed. 

En af ja-sidens mange påstande er, at vi i Danmark ikke yder og bidrager. Det er direkte hån af vores soldater, vores veteraner og de mange pårørende, der har mistet et familiemedlem.

Franske særinteresser i Afrika

Men fakta er, at hovedparten af missionerne, der er en del af forsvarssamarbejdet, slet ikke foregår i Europa, ikke har noget at gøre med Europa, men blandt andet handler om franske særinteresser i Afrika. De få opgaver, som foregår i Europa, kan Danmark deltage i alligevel, eller også er vi slet ikke interesseret.

Man kan desuden spørge ja-siden, hvorfor de tror EU kan sikre vores grænser mod Putin, når elitens fallitbo ikke engang kan sikre vores grænser over for invasionen af migranter?

Når det kommer til forsvaret af Danmark, til forsvaret af Europa, så er der kun en vej frem. Det er den vej, der siden 1949 har sikret os mod blandt andet kommunismen, islamismen og nu Putin. Forsvarsalliancen NATO.

Ressourcer og økonomi

Selv om et flertal i Folketinget har besluttet at sende yderligere ressourcer efter forsvaret, så er der altså begrænsninger på, hvad vores fantastiske soldater og forsvar kan deltage i på en gang.  Vi er et lille land, vi er ikke USA.

Det siger sig selv, selv om ja-siden påstår noget andet, at hvis Danmark skal deltage i EU missioner i Afrika, så vil det betyde, at vi bliver nød til at takke nej til missioner under Nato eller FN.

Faktisk er ja-siden kommet til at afsløre, at der skal prioriteres, at vi må takke nej til NATO og FN missioner.

Danmarks nuværende forsvarsminister, Morten Bødskov, der er mest kendt for at have opfundet nødløgne begrebet i dansk politik, har endda været ude at lyve om, at det ikke vil koste danmark yderligere, at være med i missionerne under forsvarssamarbejdet.

De mange løgne og manipulationer

Og de mange løgne er netop årsagen til, at vi her på Danmarks Fremtid anbefaler et nej. 

For hvorfor skal vi stole på ja-sidens mange “argumenter”, når de nu flere gange tidligere, ved afstemninger om EU, har sagt et, for derefter at blive afsløret af den virkelige verden?

Også under denne valgkamp har ja-siden leveret en ren syndflod af løgne og manipulationer.  Regeringen har endda, sammen med resten af ja-siden, forsøgt at manipulere med selve spørgsmålet, vi skal stemme om.

Men de vil sjovt nok først kommentere på sagen efter afstemningen i morgen. Hvor er det nu, vi har set den metode brugt før?

Herunder kan du læse et lille udpluk af de mange løgne og manipulationer:

Socialdemokrater tager afstand fra socialdemokrater

Når det gælder dansk suverænitet, muligheden for at sige nej til de enkelte missioner i EU forsvarssamarbejdet, har Socialdemokratiet været ude med så mange forskellige og modsigende holdninger, at man ved, at der er lusk og bedrag med inde i billedet. 

De socialdemokratiske ministre har endda været nød til at tage afstand fra hinanden. Det kan du læse mere om her.

Danmark gider slet ikke minerydning

Den tidligere socialdemokratiske minister, Benny Engelbrecht, der blev fyret, fordi han udviste den typiske socialdemokratiske magtarrogance over for Folketinget, har været ude at påstå, at det er vigtigt for Danmark at afskaffe forsvarsforbeholdet, så vi kan være med til minerydning i Bosnien-Hercegovina.

Problemet er bare, at vi sagtens kan deltage, men at regeringen ikke ønsker at deltage. Det kan du læse mere om her.

Håner vores allierede

Ja-siden holder sig ikke tilbage i deres forsøg på at få afskaffet forsvarsforbeholdet. Alle midler gælder, også hån og løgne om vores tætte allierede, om USA. 

Det socialdemokratiske medlem af EU parlamentet, Niels Fuglsang, har været ude at påstå, at USA svigter Europa, og derfor skal vi have afskaffet forsvarsforbeholdet.

Problemet er bare, at det er en direkte løgn. En løgn det tager to sekunder at modbevise, hvilket vi selvfølgelig tog os tid til. Det kan du læse mere om her.

EU hær og vetoret

En af de helt store diskussioner har været, om der er tale om en kommende EU hær, om der er ønsker om vetoret. Afskaffelsen af vetoret vil betyde, at Danmark ikke længere selv har bestemmelse over, hvad vi deltager i.

EU og resten af ja-siden har forsøgt at modbevise både EU hær og ophævelse af vetoretten. Men fakta er, at der arbejdes på begge dele, at der er et stort ønske om det hos EU eliten. Det kan du læse mere om her.

EU forsvarssamarbejde er ikke et forsvarssamarbejde

Nogen gange bliver man simpelthen fuldstændig mundlam, når man beskæftiger sig med dansk politik, specielt når det drejer sig om dansk EU politik, afstemningen om forsvarsforbeholdet. 

Det understregede SF’s medlem af Europa-parlementet, Kira M. Peter-Hansen, da hun påstod, at EU forsvarssamarbejdet ikke er et forsvarssamarbejde. Noget du kan læse mere om her.

Vinkling fra medierne

Nej-siden har ikke bare måtte kæmpe mod ja-partierne og deres mange løgne og manipulationer. Også de danske medier og deres EU begejstring har været en modstander i valgkampen.  Her giver vi dig et lille overblik over nogle af de manipulationer, som de centrum-venstre orienterede danske journalister har leveret de sidste mange uger:

TV 2 i lommen på Socialdemokratiet

Under valgkampen har begge statsmedier, Danmarks Radio og TV 2, holdt partilederunder, hvor lederne af partierne har debatteret EU forsvarsforbeholdet. TV 2 havde desuden under en af deres debatter sat diverse eksperter til at svare på spørgsmål fra læserne.

Men TV 2 “glemte” at fortælle seerne, at den ene af eksperterne var styret af socialdemokratiet, at flere værter og chefer hos statsmediet har en fortid hos det nuværende regeringsparti. Noget du kan læse mere om her.

Går den så går den

Et ganske tydeligt eksempel på mediernes manipulationer kommer også fra statsmediet TV2.

Vi har fundet tydelig dokumentation på, hvordan medierne, med små enkelte manipulationer, forsøger at “guide” danskerne frem til at stemme ja til afskaffelse af EU forbeholdet. Noget du kan læse mere om her.

Betalt af EU

Medierne bruger gerne eksperter og kommentatorer i deres generelle dækning, specielt under valgkampe. Det har vi også set her under valgkampen op til afstemningen om EU forsvarsforbeholdet.

Men er du klar over, at flere medier, også statsmedierne TV2 og Danmarks Radio, har brugt eksperter, der er betalt af EU? Det kan du læse mere om her.

Stem nej den 1. juni 2022

Argumenterne for at stemme nej i morgen den 1. juni er mange, og der er endnu flere end dem, vi har beskrevet her.

Men et er sikkert Det er ikke EU, men NATO, der ikke bare HAR sikret Danmark vores frihed, men også vil gøre det i fremtiden. Uanset de mange løgne om det modsatte.

Men valget i morgen er også endt ud med at være et valg mellem demokrati og bananrepublik.

For det er ikke et demokrati værdigt, at politikerne bruger løgne og bedrag for at få det resultat, de gerne vil have. Slet ikke når det er landets regeringsparti, der benytter sig af metoderne.

Og lad os være helt ærlige. EU har selv gang på gang vist, at de ikke magter store katastrofer, pludselig opståede situationer. Det så vi blandt andet med den store migrant invasion.

Mindre EU, mere NATO. Det er vejen til Danmarks sikkerhed. Det er forsvaret mod Putin.

Stem nej, For Danmarks sikkerhed og suverænitet.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ