NYHED

Forsvarsforbeholdet: Ja-siden håner danske veteraner

Løgn, bedrag og manipulationer har vi set masser af fra ja-siden. Nu er Socialdemokratiet blevet så desperate, at de også håner danske veteraner.
Forsvarsforbeholdet Ja-siden håner danske veteraner

Læs hele vores EU dækning i vores Tema “EU elitens fallitbo“.

Når man egentlig gik og troede, at ja-siden ikke kunne falde dybere i deres jagt på et ja til afstemningen om afskaffelse af EU forbeholdet, så kan man altid regne med, at Socialdemokratiet træder til.

Tidligt onsdag morgen skrev det socialdemokratiske medlem af Europa-parlamentet, Niels Fuglsang, følgende tweet:

Niels Fuglsang påstår altså, at vi som land ikke bidrager til militære operationer rundt omkring i verden. Han mener ikke, at vores soldater yder en indsats.

Niels Fuglsang mener helt enkelt, at danske soldater bare sidder på deres dertil indrettede.

Niels Fuglsang “glemmer”, at Danmark via vores NATO medlemskab, aktive udenrigspolitik, bidrager over alt i verden. Om det så er at bekæmpe terrorister i Afghanistan eller at bekæmpe pirater omkring Afrika.

Håner veteraner

I Socialdemokratiets og ja-sidens desperate jagt på afskaffelse af forsvarsforbeholdet har Niels Fuglsang altså ingen problemer med at håne det danske militær, vores soldater og ikke mindst vores veteraner og deres pårørende.

Niels Fuglsang skylder det danske militær, vores veteraner, en kæmpe undskyldning. Han burde sådan set trække sig fra dansk politik.

På forsvarsministeriets hjemmeside står der med flotte ord følgende om de danske veteraner:

Danmark gør en stor indsats for at støtte soldater og pårørende før, under og efter udsendelse i international mission – en indsats som er under konstant udvikling.

Forsvarsministeriets hjemmeside

Indsatsen for at støtte soldater og ders pårørende kommer tydeligvis ikke fra Niels Fuglsang, Socialdemokratiet og resten af ja-siden.

En stor tak til de veteraner der har ydet en indsats for Danmark, kæmpet for demokratiet. En stor tak til dem, der har mistet livet for Danmark.

Æret være deres minde.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ