NYHED

Jakob Ellemann lader sig misbruge af Mette Frederiksen

En kedelig pressemeddelse udsendt fra statsministeriet får Venstre's leder Jakob Ellemann til at fremstå naiv. Og det ved Mette Frederiksen.
Jakob Ellemann lader sig misbruge af Mette Frederiksen

På en halvkedelig kold mandag sidst i november udsender statsministeriet en pressemeddelse fra statsminister Mette Frederiksen, hvor hun fortæller, at hun rejser til Ghana på officielt besøg.

Ikke noget der er værd at bruge tid på, hvis ikke lige det var fordi, at et bestemt navn bliver nævnt i pressemeddelelsen.

Statsministeriet skriver bl.a. følgende:

Statsminister Mette Frederiksen rejser den 24.-25. november på officielt besøg til Ghana og besøger det danske fregatbidrag i Guineabugten. Venstres formand Jakob Ellemann-Jensen deltager i besøget.

Statsministeriet

Venstre formand, Jakob Ellemann, der ønsker at blive Danmarks kommende statsminister, vælger altså at tage med Mette Frederiksen på en PR tur til udlandet.

Det sker midt i danmarkshistoriens største politiske skandale, hvor Mette Frederiksen gang på gang har vist, at hun ikke forstår demokratiets og retsstatens spilleregler.

Skødehunden Ellemann

Jakob Ellemann vælger, helt frivilligt, at lade sig misbruge som en skødehund af statsminister Mette Frederiksen. I stedet for at skabe den afstand til hende, han burde.

Nu kan hun stille sig op til uendelige pressebilleder med Jakob Ellemann ved sin side.

Pressebilleder der senere kan misbruges til at vise, at hun da tager det samarbejdende folkestyre helt alvorligt.

Muligheder for Mette Frederiksen til at misbruge Ellemann til spin efter sådan en tur er uendelige.

Naive Venstre

Det er ganske enkelt skræmmende, at hverken Jakob Ellemann Jensen eller hans spinfolk kan se, at de lader sig koste rundt af dronningen af spin, statsminister Mette Frederiksen.

Det er desværre ikke første gang, at vi har set Ellemann og Venstre, og for den sags skyld mange af de andre borgerlige partier, lade sig misbruge af den socialdemokratiske spinmaskine.

Og det bliver desværre heller ikke sidste gang.

Mange, både eksternt og internt hos Venstre har været klar over, at Jakob Ellemann ikke har det, der skal til. 

Bare fordi man kommer fra en berømt politisk familie, er det ikke ensbetydende med, at man har det, der skal til. Det har vi set flere eksempler på.

Det viser Jakob Elleman igen og igen.

Venstre har valgt at blokere undertegnede på Twitter.

Deltag i debatten på Facebook eller Twitter. Du kan også bidrage ved at indsende debatindlæg.

Husk du kan støtte driften af Danmarks Fremtid via MobilePay box25487.

LÆS OGSÅ