Danmarks Fremtid
NYHED

Danmarkshistoriens største politiske korruptionsskandale

Ellemann og Løkke har fredet Mette Frederiksen. Dermed er de blevet en del af Danmarkshistoriens største politiske korruptionsskandale.
Danmarkshistoriens største politiske korruptionsskandale - Mette Frederiksen - Lars Løkke - Jakob Ellemann - Moderaterne - Socialdemokratiet - Venstre
Søndag den 11. december 2022 vil som altid blive husket som en mørk dag i demokratiet Danmark. Den dag hvor vores demokrati blev udskiftet med en bananrepublik, ledet af korrupte politikere.
For ikke alene valgte Lars Løkke fra Moderaterne og Jakob Ellemann fra Venstre at frede grundlovsbryderen Mette Frederiksen og hendes socialdemokratiske medskyldige. De to partiformænd gjorde i samme sekund sig selv til kriminelle.
Jakob Ellemann og Lars Løkke har ladet sig bestikke af Mette Frederiksen i danmarkshistoriens største politiske korruptionsskandale. For betalingen for at frede den magtliderlige Mette Frederiksen er ministerbiler og ministerløn. I Danmark er korruption og bestikkelse ulovligt og dermed kriminelt.

Lars Løkke, Jakob Ellemann og Venstres og Moderaternes naive stemmekvæg vil sikkert protestere ganske kraftigt, når jeg og andre, som de Konservatives Rasmus Jarlov, beskylder de to levebrødspolitikere for korruption, men ordbogens definition er nu ganske tydelig:

det at en myndighedsperson, politiker el.lign. misbruger sin magt, især ved at tage imod bestikkelse

Misbruger sin magt ved især at modtage bestikkelse. Det er netop hvad der skete søndag i dansk politik. Lars Løkke og Jakob Ellemann misbrugte den magt, som vælgerne gav dem ved folketingsvalget, til at lade Mette Frederiksen og venner slippe for konsekvenserne af deres grundlovsbrud og magtmisbrug. Og for det tager de to levebrødspolitiker sig godt betalt, nemlig ministerbiler og ministerlønninger, altså bestikkelse.
Jakob Ellemann og Lars Løkke har ikke kun begået danmarkshistoriens største løftebrud og vælgerbedrag. De har tilmed gjort sig selv til korrupte politikere ved at lade sig bestikke, blive Mette Frederiksens nye skødehunde.
Om så den nye korrupte regering fører den reneste form for borgerlig politik, så kan Jakob Ellemann og Lars Løkke aldrig forsvare deres svigt af retstaten og demokratiet. Venstre og Moderaterne legitimerer Socialdemokratisk lovbrud, svindel og magtmisbrug.
For et par dage siden skrev vi, at Jakob Ellemann har sat sig selv på den politiske dødsgang, at han er en dead man walking. Han kan nu hygge sig i cellen med hans tidligere partifælle, danmarks tidligere statsminister, Lars Løkke.
Som jeg har skrevet før: Danmarks Fremtid er en borgerlig blog, som udstiller venstrefløjens hykleri, dobbeltmoral og lovbrud. Det vil vi selvfølgelig også gøre med Jakob Ellemann og Lars Løkke. Venstre og Moderaterne er nu fuldgyldige medlemmer af Mette Frederiksens hundekurv og dermed rød blok.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ