NYHED

Respekt: lærer Jannie Bøgh viser Muhammed tegninger i undervisningen

Folkeskolelærer Jannie Bøgh er en af de få der tør vise Muhammed tegningerne i undervisningen. Der tør forsvare ytringsfrihed i folkeskolen.
Respekt - lærer Jannie Bøgh viser Muhammed tegninger i undervisningen

Danmarks Fremtid’s uforbeholden respekt går til folkeskolelærer Jannie Bøgh, der insisterer på at undervise sine elever i ytringsfrihed og historier. Som gerne viser fakta, bl.a. Muhammed tegningerne.

Baggrunden for respekten er endnu en halshugning foretaget af Islam fordi en en fransk lærer har stået fast på at fortælle om virkeligheden, stået fast på at vise virkeligheden.

Jannie Bøgh vil ikke lade sig kue

Jannie Bøgh er en af få danske skolelærer der tør stå frem og fortælle, at hun bruger Muhammed tegningerne i hendes undervisning.

Til B.T. siger hun blandt andet:

– I Danmark er vi alle underlagt grundloven. Det er vores allerhelligste dokument. Og det skal børnene undervises i. Og som underviser har jeg pligt til at undervise dem i det, så de kender deres rettigheder og pligter. Gør de ikke det, kan de ikke gå ud og være samfundsborgere. Så enkelt er det

Det er en sjældenhed at at dansk folkeskolelærer står sådan frem og siger tingene lige ud.

Lærernes egen formand, Gordon Ørskov Madsen, vil for eksempel ikke bakke fuldstændig op om ytringsfriheden, men vil “vurdere den enkelte situation“.

Men Jannie Bøgh er heller ikke en helt almindelige folkeskolelærer.

Jannie Bøgh er politisk engageret med en fortid i Nye Borgerlige og et aktivt medlemskab i Dansk Folkeparti.

Den normale standard for danske folkeskolelærer er et tilhørsforhold til venstre for SF.

Og her gør man alle mulige krumspring for at undgår at fornærme ideologien Islam.

Muhammed og de danske medier

Det er prisværdigt at B.T. bringer historien om Jannie Bøgh, men som mange af de andre danske medier, tør B.T. ikke bringe Muhammed tegningerne, selv ikke når historierne handler om disse satire tegninger.

Siden Jyllands-Posten bragte de oprindelige tegninger, og dermed kæmpede for ytringsfriheden, er alle danske medier endt som en udgave af Politiken.

Politiken, der faldt på knæ over for Islam, og undskyldte for at vi som danskere brugte vores demokratiske rettigheder.

Ytringsfrihed

Som sagt sender vi her hos Danmarks Fremtid en kæmpe respekt og beundring af sted til folkeskolelærer Jannie Bøgh for hendes indsats for ytringsfriheden.

En kæmpe respekt for at hun insistere på at undervise de kommende generationer i historie, fakta og demokrati.

Og ikke mindst en kæmpe respekt for at vise historien.

Vi her hos Danmarks Fremtid har som vores mål at kæmpe for danske værdier, dansk kultur og ikke mindst for ytringsfriheden.

Kvinder som Jannie Bøgh, der sætter livet på spil, har vores kæmpe respekt.

Skoleledere falder på knæ for Islam

Formanden for skolelederforeningen, Claus Hjortsdal udtaler følgende til Jyllands-Posten:

– Det er ikke skolens opgave at gøre forældre vrede eller elever kede af det ved at vise Muhammed-tegninger i undervisningen.

Hermed beviset på at de danske uddannelsesinstitutioner er overtaget af centrum-venstre og deres politisk korrekte naivitet.

LÆS OGSÅ