Danmarks Fremtid
NYHED

Flere klager fra studerende over Jeppe Kofod

Jeppe Kofod troede han kunne gemme sig i skyggen af Frank Jensen og Morten Østergaard. Men nye klager fra studerende bringer udenrigsministeren i fokus igen.
Danmarks Fremtid - borgerlige der vil danmark

Studerende på Syddansk Universitet klager over, at de skulle have Jeppe Kofod som oplægsholder om sikkerheds- og handelspolitik.

Selv om både udenrigsminister Jeppe Kofod og statsminister Mette Frederiksen, begge socialdemokrater, gerne ser Kofod’s “sex” med en 15 årig pige bliver begravet, så har de heldigvis ikke held med foretagendet.

Studerende klager

Selv om selve foredraget blev aflyst, på grund af covid-19 restriktioner, nåede 12 studerende hos Syddansk Universitet i Odense at klage til ledelsen over valget af oplægsholder.

Til Ekstra Bladet udtaler den ene af de studerende, Camilla Jepsen, følgende:

– Torsdag modtager vi en mail fra ledelsen om, at de bakker op om #metoo og vil gøre en masse for at støtte os, og samtidig vil de holde et foredrag med Jeppe Kofod. For nogle af os virker det meget dobbeltmoralsk

Jeppe Kofod skader Danmark

Den studerende Camilla Jepsen har fuldstændig ret. Det er hamrende dobbeltmoralsk fra ledelsen på Syddansk Universitet.

Men det er også hamrende dobbeltmoralsk, at udenrigsminister Jeppe Kofod overhovedet er blevet minister og ikke mindst forsat er det.

Udenrigsminister Jeppe Kofod skader Danmarks’s omdømme i udlandet.

Og i sidste ende kan det også udgøre en sikkerhedsrisiko.

LÆS OGSÅ