Her til aften har jeg haft en debat med en journalist, Karl-Emil Aagard, fra Ekstra Bladet. En debat der endte ud med, at journalisten blokerede mig på Twitter. Da jeg undersøgte journalisten lidt nærmere, viste det sig, at han var kandidat for Alternativet. Noget vi som læsere ikke bliver gjort opmærksom på.
Hvorfor blev jeg blokeret? Fordi jeg jeg tippede (smurt ind i en omgang ironi) journalisten om en god historie omkring penge mellem socialdemokratiet, ministre og fagbevægelsen:

Journalister tåler ikke kritik
Efter at have svaret på journalistens tweet, gik der ikke lang tid før, at han skrev en personlig besked til mig på Twitter.
Beskeder jeg har valgt at offentliggøre for at vise vinklingen hos de danske medier og for at vise journalisters manglende evne til at modtage kritik af deres arbejde:

Som jeg gjorde journalisten opmærksom på, så drejer mit tweet til ham netop om sagens emne, penge mellem politikere og interesseorganisationer. Og linket var for at henvise til en forklaring på, at de danske medier ikke er særlig villige til også at kigge nærmer på de penge, der florerer mellem politiker på venstrefløjen og fagforeningerne.
Medierne skriver gang på gang om penge mellem dansk erhvervsliv og så politikerne, men når politikere, som f.eks. beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard, modtager penge fra fagbevægelsen, så er der stort set radiotavshed.
Også selv om de pågælende politikere er ministre for et område, hvor han / hun skal sidde og forhandle med de samme organisationer, vedkommende får penge fra.
Kandidat for Alternativet
Der er en grund til, at vi her hos Danmarks Fremtid bliver ved med at påpege vinklingen hos de danske medier. For gang på gang kan vi afsløre forbindelser mellem journalister og partier på venstrefløjen.
Og når det gælder journalisten Karl-Emil Aagaard, ansat på Ekstra Bladet, så dukker der også sandheder op, når man kigger lidt nærmere på hans baggrund.
For eksempel har han været kandidat til bestyrelsen for Alternativet i København. Og for at man kan være kandidat, så skal man selvfølgelig være aktiv i partiet. Dokumentationen kan du finde her på Alternativets egen side, men du kan også hente pdf-filen direkte her.

Og for at bevise, at der er tale om den samme Karl-Emil Aagaard, så kan man på hans Linkedin profil se, at han, som beskrevet i pdf’en, tidligere har været ansat hos Nordea.

Karl-Emil Aagaard vil ikke tage imod et tip om en god historie, penge mellem ministre og fagforeningerne. Ikke fordi han er en dårlig journalist, men fordi hans egne politiske holdninger blokerer for hans arbejde.
Du kan se alt, hvad der er skrevet mellem Karl-Emil og mig selv, via dette link. Alle ovenstående oplysninger er taget fra åbne sider på nettet, der kan findes frem af alle.
Poul Madsen er stoppet på Ekstra Bladet, men den røde vinkling forsætter ufortrødent.