NYHED

Journalister er bange for Islam

Danske journalister har flere gange vist, at de er bange for Islam, lader sig true til tavshed. Nu viser endnu et medie, at den danske ytringsfrihed er truet.
Journalister er bange for Islam

Vi har flere gange oplevet, hvordan danske journalister og medier har ladet sig true til tavshed, til censur, på grund af trusler fra ideologen Islam. Det er nu sket igen, og man må desværre konstatere, at danske journalister er bange for Islam.

Den Uafhængige er bange for Islam

Vi har tidligere skrevet om det nye medie “Den uafhængige” i forbindelse med afsløringen af, at mediet har tætte forbindelser til den ydereste venstrefløj.

Nu viser mediet, at den har taget et af venstrefløjens kendetegn, underkastelse over for Islam, til sig.

Da mediet i går torsdag sendte deres eftermiddagsprogram ”Ring, hvis jeg tager fejl” viste man de 12 Muhammed-tegninger til de seere der så med på Facebook.

Men Den Uafhængige fortrød efterfølgende visningen af satiretegningerne, blev decideret bange, og valgte derfor at smide en ny censureret udgave op på Facebook. Den kan du se her:

Chefredaktør på Den Uafhængige, Asger Juhl, skal have ros for en ting. Og det er, at han er 100 procent ærlig om baggrunden.

For til mediets abonnementer skriver han på Facebook følgende:

Vi tog ikke videoen ned, fordi vi mener, at det ikke er relevant at vise Muhammed. Vi tog videoen ned, fordi vi ikke tør.

Asger Juhl

Det er ren underkastelse over for en mørk ideologi, der gang på gang truer vestens kultur og værdier. 

Journalister lader sig styre af Islam

Det er desværre ikke første gang, at vi ser denne form for censor og underkastelse over for islam.

Vi har tidligere her på Danmarks Fremtid beskrevet, hvordan danske aviser lader den daglige dækning tage hensyn til Islam.

Jyllands-Posten, der ellers startede kampen for ytringsfriheden over for Islam, har efterfølgende også ladet sig true til tavshed.

F.eks. har Jyllands-Postens chefredaktør, Jacob Nybroe, udtalt følgende:

Men i udgangspunktet kommer Jyllands-Posten ikke til at trykke tegninger af profeten Muhammed

Jacob Nybroe

Det er sørgeligt at se journalister, der ellers lever af ytringsfriheden, være med til at bekæmpe selvsamme, i en misforstået respekt over for Islam.

Her på Danmarks Fremtid ville vi gerne have vist de 12 satiretegningerne, men vi har desværre ikke midlerne til at betale for retten til at vise dem.

Deltag i debatten på Facebook eller Twitter. Du kan også indsende deltage ved at indsende debatindlæg.

Du kan bidrage til driften af Danmarks Fremtid via MobilePay box25487. På forhånd tak.

LÆS OGSÅ