Danmarks Fremtid
NYHED

Covid-19 pressemøde: Journalister falder igen for Mette Frederiksens spin

Så har Mette Frederiksen igen indkaldt til et pressemøde om covid-19. Det sker kun 8 dage før minkkommissionen kommer med deres rapport.
Journalister falder igen for Mette Frederiksens spin - covid-19 pressemøde

Om 8 dage kommer minkkommisionen med deres rapport angående en af danmarkshistoriens største politiske skandaler, nemlig Mette Frederiksen grundlovsbrud, hvor hun og regeringen bestilte en ulovlig nedslagtning af den danske minkindustri, misbrugte militær og politi til at udføre ordren.

Regeringens liv er på spil, og derfor har Socialdemokratiet sat gang i det helt store spin apparat. Først ved at beskylde oppositionen for konspirationsteorier og nu ved at sætte gang i endnu en omgang covid-19 skræmmekampagne.

Sundhedsfarlig spin

Det har hele tiden været Socialdemokratiets spin og undskyldning for at bryde loven, at der var tale om en sundhedsmæssig risiko ved at lade minkproduktionen forsætte, og derfor måtte man hurtigst muligt slagte alle mink. Noget der efterfølgende har vist sig at være direkte imod myndighedernes anbefaling.

Og jo tættere vi kommer på minkkommissionens rapport, jo mere vil regeringen gøre for at få indplantet spinnet om sundhedsfare hos den danske befolkning og ikke mindst støttepartierne, som står med stemmerne til at afgøre regeringens liv.

Statsministeriet indkalder til pressemøde i Spejlsalen i Statsministeriet i morgen onsdag den 22. juni kl. 10.00 om coronastrategien for de kommende måneder.

Derfor har statsminister Mette Frederiksen også indkaldt til et nyt covid-19 pressemøde, noget vi ikke har set siden det tidlige forår. Indkaldelsen har ingen sundhedsmæssig begrundelse, da der ingen fare er ved covid-19 i øjeblikket.

Der vil intet komme frem på det pressemøde, som sundhedsmyndighederne ikke kunne have fortalt, som ikke kunne være sendt ud i en pressemeddelse.

Mediernes mikrofonholderi

Det er ren spin og skræmmekampagne fra statsminister Mette Frederiksen side, og desværre ser det ud til, at medierne falder for det. For jo mere regeringen begynder at spinne løs om en ny covid-19 trussel, jo mere går journalister i selvsving.

Tag for eksempel BT, som ellers har været ok med på kritikken af regeringens grundlovsbrud. På Twitter skriver deres journalist Jeppe Elkjær: 

BT vælger altså at spille med på regeringens skræmmekampagne og starter op med livedækning af covid-19 situationen igen.

Det er ganske enkelt sørgeligt gang på gang at se, hvordan den svage danske presse, lader sig dirigere rundt i manegen af dronningen af spin og bananrepublikken, Mette Frederiksen.

Mette Frederiksen vil gøre alt for at redde sin politiske karriere, alt for at beholde posten som statsminister i Danmark. Desværre ser det ud til at medierne ingen problemer har med at hjælpe hende med overlevelsen.

“Minkkommisionen kommer snart med sin rapport om regeringens grundlovsbrud. Vær opmærksom på, at regeringens ageren kan være forsøg på at afspore debatten om en rigsret.”

Samtlige medier burde i det mindste vedhæfte en disclaimer ved alt indhold, hvor regeringen, Socialdemokratiet eller statsminister Mette Frederiksen nævnes.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ