NYHED

Mink: Medierne lader sig narre af Mette Frederiksen

Mette Frederiksens lejesvende har smidt dokument ind i mink skandalen, der skal bevise, at der var lovhjemmel til nedslagtning. Her er sandheden.
Mink - Medierne lader sig narre af Mette Frederiksen

Dronningen af spin, Mette Frederiksen, og hendes håndlangere forsøgte i dag at afspore mediernes dækning af hendes og hendes medarbejderes sletning af beviser i mink-skandalen.

Man afleverede et dokument til mink-kommisionen, der, i følge bl.a. Mette Frederiksens advokater, beviser, at der rent faktisk var lovhjemmel for nedslagtningen af et helt erhverv, mink branchen.

Medierne lod sig straks afspore fra hele debatten og dækningen af de nu berygtede sms’er.

Medierne lader sig afspore

Man kan for eksempel læse følgende hos Børsen: “Må­ske var det ikke ulov­ligt

Også journalisterne Sine Vestergaard fra Børsen og Bertil Fruelund lod sig hypnotisere til pludselig at stille spørgsmål ved om nedslagtningen af minkene overhovedet var ulovlig. 

Journalist Bertil Fruelund fra Politiken henviser til en artikel i Politiken fra december 202o med titlen “Topembedsmand bag loven: Der var hjemmel til at aflive alle mink”.

Topembedsmand er fra Socialistisk Folkeparti.

Journalisterne glemmer hurtigt, at den pågældende embedsmand stort set var den eneste, der udtalte sig sådan, og at flere eksperter allerede har slået fast, det samme har regeringen selv, at det var ulovligt.

Og så viser en lille granskning af den pågældende embedsmand, at medierne glemmer alt om kildekritik, igen lader sig narre af Mette Frederiksen spin.

Lader sig narre af Mette Frederiksens røde støttepartier.

DR Nyheder leverer fake news i mink sagen

For allerede i januar i år afslørede vi her på Danmarks Fremtid, at den pågældende embedsmand, der frikender Mette Frederiksen, er et aktivt medlem af Socialistisk Folkeparti:

Problemet er bare, at den tidligere topembedsmand Tage Siboni er medlem af SF, endda politisk aktiv i partiet, hvor han har været kandidat til kommunalbestyrelsen på Frederiksberg for partiet.

Danmarks Fremtid

Altså et aktivt medlem af et af de støttepartier, der har ageret marionetdukker for Mette Frederiksens og hendes regering.

Journalister svigter eget fag

Det er ganske enkelt skræmmende at opleve, hvordan medierne gang på gang lader sig styre af Dronningen af spin, Mette Frederiksen.

Hun behøver kun at udsende en lille pressemeddelelse, smide et Facebook opslag op, eller som her, aflevere en hjemmebrygget påstand, så mister journalisterne hurtig fokus på det helt grundlæggende:

At Mette Frederiksen og hendes ministere har begået grundlovsbrud og efterfølgende forsøgt at slette alle beviser.

Deltag i debatten på Facebook eller Twitter. Du kan også bidrage ved at indsende debatindlæg.

Husk du kan støtte driften af Danmarks Fremtid via MobilePay box25487.

LÆS OGSÅ