NYHED

“Tidligere” Kommunist ny justitsminister i Danmark

Forestil dig, at en "tidligere" nazist blev udnævnt til ny justitsminister i Danmark. Ville PET overhovedet sikkerhedsgodkende sådan en person?
Tidligere Kommunist ny justitsminister i Danmark - mattias tesfaye

Socialdemokraten Nick Hækkerup meddelte i går aftes, at han hellere ville være direktør for Bryggeriforeningen, end være justitsminister for Danmark. 

At han højst sandsynlig kunne se frem til mulige sanktioner (rigsret?) i forbindelse med bl.a. FE-skandalen og mink-skandalen, var nok en vigtig faktor.

Det betød så, at der i dag mandag skulle udnævnes nye ministre. Det blev en mindre rokade, hvor bl.a. Christian Rabjerg Madsen blev udnævnt til minister.

At sælge ud af sin egen integritet, agere komiske Ali og lyve dagen lang, viser sig igen at være en vej til forfremmelse hos Socialdemokratiet.

Murer op mod embedsmændene

Men også Mattias Tesfaye fik nyt arbejdområde mandag, da han skiftede fra at være Udlændinge- og integrationsminister til nu at skulle være justitsminister.

At en udlært murer, stort set uden erfaring fra den virkelige verden, nu skal være justitsminister, en af de vigtigste og tungeste poster i en regering, er en debat i sig selv. 

Ikke noget ondt ord om murer-faget, der bidrager til Danmark. Men det siger sig selv, at embedsmænd, der er udannet på området, der har beskæftiget sig med faget i årevis, nemt kan jonglere rundt med en politiker uden viden og erfaring fra området.  

I sidste ende kan det været et demokratisk problem. Den nuværende socialdemokratiske regering har selv haft masser af sager, der har involveret embedsmænd, politiske embedsmænd.

"Tidligere" kommunist

Men det mest interessante ved Mattias Tesfaye udnævnelse til justitsminister er dog, at vi rent faktisk nu har en “tidligere” kommunist i spidsen for den danske retsstat, de danske demokratiske rettigheder.

Ser man på Tesfaye’ politiske baggrund, så startede han ud i den politiske ungdomsorganisation Rød Ungdom, der var tilknyttet Danmarks Kommunistiske parti (DKP).

Derefter har han været omrking Enhedslisten (stiftet af kommunister), Socialistisk Folkeparti (stiftet af kommunister) og er altså nu endt ud hos Socialdemokratiet.

Man kan altså rolig konstatere, at Danmarks nyudnævnte justitsminister har flirtet en hel del med, har set op til, en antidemokratisk ideologi, kommunismen, der har utallige folkemord og massemord på samvittigheden.

Men ud over en lille kort henvisning til kommunismen i en artikel, der mest handler om, at vi nu har en tidligere dømt som justitsminister, så har ingen journalister eller politikere råbt op.

Ud over at være “tidligere” kommunist er landets nye justitsminister også dømt for at bryde ind i en pølsevogn.

Nazist som minister

Lad os lege lidt med tanken om, at en borgerlig regerring udnævner en “tidligere” nazist til justitsminister, eller hvilken som helst anden post i en regering.

Var det overhovedet i første omgang kommet på tale, at udnævne en nazist? Hvordan mon samtlige politikere og partier i Folketinget, samt medierne havde reageret? 

Mon ikke man havde set den ene forside efter den anden, masser af debatprogrammer på TV, der havde taget kraftigt afstand, med rette.

Der er ingen forskel på kommunisme og nazisme. Men alligevel har danske medier en form for kærlighedsforhold til førstnævnte. 

Det ser vi med tydelighed i dag.

Mette Frederiksen's hang til ekstremister

Mattias Tesfaye er ikke den eneste minister i regeringen, som man kan undre sig over bliver udnævnt uden kritik eller debat, når man ser på deres baggrund.

De fleste kender til det berømte overfald på Anders Fogh Rasmussen, hvor en flok antidemokrater kastede maling på den daværende statsminister. Efterfølgende var daværende medlem af Folketinget for Enhedlisten, nuværende undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil, ude at bakke op om overfaldet. Det er aldrig blevet bevist, men mange mener, at hun selv var med i selve aktionen.

Hun skiftede senere til Socialdemokratiet, ikke fordi hun var blevet smidt ud af Enhedslisten for opbakning til overfald, men fordi hun ønskede sig flere lukrative år i dansk politik.

Regeringen har heller ikke skrupler ved at benytte sig af personer, der jubler over og opfordrer til brandstiftelse som et politisk middel. Du kan læse mere om sagen her.

Man forstår efterhånden, hvorfor Socialdemokratiet behandler det danske demokrati, som de nu gør.

Har Rasmus Stoklund tisset på Mette's sukkermad?

Til sidst skal der lyde en lille undren. Hvorfor er socialdemokraten Rasmus Stoklund endnu ikke udnævnt til minister? 

Han er en af de mest ihærdige socialdemokrater, når det gælder forsøget på at sælge partiets vælgerbedrag når det gælder migrantpolitiken. Og han har fuldstændig på samme måde, som bl.a. Christian Rabjerg Madsen, solgt sin integritet til Mette Frederiksen og partiet.

Det kunne være interessant at finde ud af, hvor, hvorfor, hvornår og hvordan Rasmus Stoklund har tisset på Mette Frederiksen’s sukkermad.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ