Danmarks Fremtid - fra borgerlige til borgerlige - borgerlige der vil Danmark - nyheder - debat - video
47,5%
NYHED

Skatteyderstøttet partiavis fejrer overfald på Anders Fogh

Kommunister og fagforeningsfolk stod i weekenden i kø for at fejre 20 års dagen for overfaldet på tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussen.
Skatteyderstøttet kommunistisk partiavis fejrer overfald på Anders Fogh Anders Sørensen - Jan Hoby - Lars Grenaa-kopi

I weekenden var det 20 år siden, at den nuværende socialdemokratiske Social- og boligminister Pernille Rosenkrantz-Theil, daværende medlem af Enhedslisten, lukkede to yderliggående venstreorienterede ekstremister ind på Christiansborg.

De to ekstremister takkede for Pernille Rosenkrantz-Theil’s hjælp ved at overfalde Danmarks daværende statsminister Anders Fogh Rasmussen. Et direkte angreb på demokratiet. Noget som den nuværende social- og boligminister ikke ville tage afstand fra.

Fejrer overfald på Anders Fogh

Jubilæet blev i weekenden fejret af den ene af overfaldskujonerne, Lars Grenaa, da han på Twitter lagde et billede op af Anders Fogh Rasmussen smurt ind i rød maling. På billedet havde Grenaa skrevet teksten ‘Ting der ikke går væk med håndsprit: blod på hænderne’.

Lars Grenaa er ansat af Københavns kommune gennem ‘De Unges hus‘ og er dermed lønnet af de  københavnske skatteydere. Grenaa står for mentoruddannelsen, ja du læste rigtigt, hvor han altså skal vejlede unge mennesker. 

Lars Grenaa, der bl.a. har været spidskandidat for Arbejderpartiet Kommunisterne, han er søn af partiets formand Dorte Grenaa, blev hurtigt lykønsket af hans venner hos de kommunistiske partier og fagbevægelsen.

Ulovlig mediestøtte

Anders Sørensen, der er ansvarshavende redaktør på Arbejderen, der er ejet af Kommunistisk Parti, takkede i et tweet ligefrem Lars Grenaa for det voldlige, antidemokratiske og ulovlige overfald.

Det såkaldte medie Arbejderen får hvert år omkring 350.000 skattekroner i mediestøtte. Skattemidler som man altså bruger til at hylde vold og overfald på et demokratisk lands leder.

Der er kun to partiaviser i Danmark, der modtager mediestøtte. Det ene er som sagt Arbejderen, det andet er Socialdemokratiets de facto partiavis, Netavisen Pio. En mediestøtte der i følge bekendtgørelsen er ulovlig, men socialdemokratiske ministre vil ikke forholde sig til sagen. Det kan du læse mere om her.

Landsforeningen for Socialpædagoger

Også kommunistiske kammerater fra fagbevægelsen stod klar med de helt store lykønskninger til Lars Grenaa for hans voldlige overfald på Anders Fogh Rasmussen.

Blandt andre næstformand for landsforeningen for socialpædagoger, Jan Hoby, der gerne hylder kommunistiske massemordere,  gik på Twitter med følgende tekst ’tillykke med jubilæet’.

Jan Hoby er flittig gæst hos de danske medier, specielt i debatprogrammet ‘Debatten’ hos Danmarks Radio. Statsmediet der ikke har problemer med at legitimere venstrefløjens tilhængere af vold, hærværk og trusler.

Medierne er tavse

Selv om det altså nu er et par dage siden, at Lars Grenaa og hans kommunistiske venner hyldede overfaldet på Anders Fogh Rasmussen, så er venstrefløjens hang til vold, hærværk og trusler, ikke blevet dækket af de skatteyderstøttede medier. 

Medierne der gentagne gange har holdt mikrofonen for Lars Grenaa’s såkaldte undskyldninger. Som her hvor Avisen Danmark med en misvisende overskrift giver udtryk for, at den kommunistiske overfaldsmand beklager sit overfald.

Det kommer ikke som den store overraskelse, da mange journalister deler politiske holdninger med overfaldsmændende og deres støttere. Klik her for at læse mere om venstrefløjens brug af vold, hærværk og trusler som politisk middel. I indlægget fortæller vi også, hvordan chefredaktøren for et stort skatteyderstøttet landsdækkende medie har været medlem af en venstreorienteret voldelig organisation.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ