NYHED

Joy Mogensen belønner Det Kongelige Teater for at dække over Hummelgaard og Halsboe

Da Peter Hummelgaard og Ane Halsboe-Jørgensen bevist brød corana foranstaltninger, ville Det Kongelige Teater ikke komme med en udtalelse. Nu viser kulturminister Joy Mogensen hvorfor.
Joy Mogensen belønner Det Kongelige Teater for at dække over Hummelgaard og Halsboe

Beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard og uddannelses- og forskningsminister Ane Halsboe-Jørgensen brød bevist Corona foranstaltninger i Det Kongelige Teater, da de sammen med deres ægtefæller, der også er skatteyderbetalte regeringsansatte, var inde at se Mozarts opera Tryllefløjten i Den Kongelige Opera på Holmen i København.

Det Kongelige Teater ville ikke udtale sig

Da sagen kom frem i medierne ville Det Kongelige Teater ikke udtale sig til B.T., der bragte historien.

I dag skriver Politiken så, at kulturminister Joy Mogensen vil give det Kongelige Teater friere rammer.

Regeringen belønner altså Det Kongelige Teater under en måned efter, at to af regeringens ministre bevist overtrådte covid-19 reglerne i selvsamme Teater.

Belønner selvsamme teater for ikke at ville udtale sig om 2 socialdemokratiske minister, der udnytter deres magt og position.

Tilfældigt?

Hvis du spørger Joy Mogensen, Peter Hummelgaard, Ane Halsboe-Jørgensen, og hele hæren af skatteyderbetalte spindoktorerer, så vil svaret helt sikkert være ja.

Men som skatteyder og vælgere kan man ikke lade være med at tænke på, at der nu igen har været pamperi, magt og skattekroner indblandet for at dække over Socialdemokratiet.

Peter Hummelgaard og Ane Halsboe-Jørgensen aften i teateret

Det Kongelige Teater har, som mange andre kulturinstitutioner og virksomheder, lavet nogle restriktioner for at leve op til regeringen’s egne krav om ansvarlig adfærd i forbindelse med corona.

Det Kongelige Teater har valgt at afspærre hvert andet sæde i salen. Det har de gjort, ved at hænge et rødt bånd over hvert andet sæde.

Men de to ministre valgte altså, sammen med deres ægtefæller, at fjerne afspærringerne helt bevist.

Og selv om personalet talte med ministrene, og påpegede det åbenlyse, blev de røde bånd igen fjernet fra pladserne efter pausen, og ministrene havde igen sat sig ved siden af hinanden og deres ægtefæller.

Ministre lyver over for journalister og befolkningen

Men selv om Peter Hummelgaard og Ane Halsboe-Jørgensen er afsløret i at overtræde Corona foranstaltninger, og der er flere uafhængige vidner der bekræfter dette, vil de ikke indrømme, sender deres spinfolk i byen med løgne, som medierne efterfølgende acceptere.

Peter Hummelgaard udtaler til B.T.:

– en borger har efterfølgende gjort mig opmærksom på, at vi ikke fulgte Det Kgl. Teaters egne retningslinjer. Det har jeg beklaget direkte over for borgeren. Det er klart, at jeg som minister har et særligt ansvar for at overholde reglerne, der hvor man er. Jeg troede, at reglerne er som i biografen, hvor man kan sidde ved siden af hinanden, hvis man er i samme husstand, og jeg var der med min bedre halvdel. Jeg skulle selvfølgelig have tjekket reglerne hos personalet.

Hvis B.T. havde passet deres arbejde, så havde de fulgt op på denne ene artikel.

Peter Hummelgaard og Ane Halsboe-Jørgensen udtalelser strider fuldstændig mod fakta.

Regeringen og dens minister ødelægger i disse måneder flere brancher med deres forskellige restriktioner og regler.

Men når det er ministrene selv, der bliver påvirket, så bryder man da bare reglerne.

Gør som vi siger, ikke som vi gør.

Belønning eller bestikkelse

Og her en måned efter vælger Kulturminister Joy Mogensen så at belønne Det Kongelige Teater med friere rammer.

Belønning eller bestikkelse?

Man kan kalde det, hvad man vil, men det er misbrug af magt.

Det er løgn og bedrag.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ