Danmarks Fremtid
NYHED

Kontanthjælpsloft: rød blok giver migranter flere af dine penge

Socialdemokratiet, Radikale Venstre, SF og Enhedslisten har igen lempet migrantpolitiken. Migranter får nu flere af dine skattepenge.
Kontanthjælpsloftet bliver afskaffet - migranter får flere af dine skattepenge v3
Regeringen (socialdemokratiet) har netop indgået en aftale om afskaffelses af kontanthjælpsloftet sammen med Socialistisk Folkeparti, Radikale Venstre, Enhedslisten, Alternativet og Kristendemokraterne.

Aftalen betyder at grænserne for, hvor meget kontanthjælpsmodtagere kan modtage, nu hæves betydeligt. 

I følge flere politikere på Twitter er der tale om ca. 2000 kroner mere om måneden. Uanset beløbets størrelse betyder aftalen samlet, at kontanthjælpsmodtagere får mere i støtte.

Peter Hummelgaard afslører rød stue

Beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard og hans aftalepartnere forsøger at sælge aftalen som “nyt kontanthjælpssystem til gavn for børnene”

Men realiteten er, at ændringen i kontanthjælpen er en lempelse af migrantpolitiken, en forhøjelse af ydelser til migranter.

Beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard er selv udemærket godt klar over dette. 

I et svar fra 2020 oplyste han, at i alt 12.915 familier fik det midlertidige børnetilskud, som nu gøres permanent. Ud af de 12.915 familier, så var 7.313 af dem indvandrere med ikke-vestlig baggrund og 460 familier var efterkommere af indvandrere med ikke vestlig baggrund.

Det vil altså sige, at cirka 60 procent af familierne var indvandrere eller efterkommere af indvandrere med ikke-vestlig baggrund.

Gavebod

Udover flere penge får kontanthjælpsmodtagerne ret til at få dækket hele egenbetalingen af tilskudsberettiget medicin til børn. Kontanthjælpsmodtagere over 18 år, der har været på kontanthjælp gennem 12 måneder, får også dækket hele egenbetalingen til tilskudsberettiget medicin.
Og sørme om ikke også, at der udbetales ekstra 500 kroner efter skat årligt. En rigtig gavebod fra Socialdemokratiet og resten af venstrefløjen,

Gigantisk løftebrud

Aftalen om afskaffelse af kontanthjælploftet  er endnu et gigantisk løftebrud fra Mette Frederiksen og Socialdemokratiet. Før valget i 2019 lovede hun danskerne ikke at hæve ydelserne:

Der bliver ikke lempet i udlændingepolitikken. Og ydelserne bliver ikke hævet.

I samme interview siger Mette Frederiksen desuden, at “Hvis udlændingepolitikken ikke holdes stram, vil jeg ikke være statsminister”. Så er det man med glæde i stemmen spørger, om statsministeren nu går af?

Venstrefløjen åbner igen op for en strøm af velfærdsmigranter, agerer igen rejsekonsulenter for menneskesmuglerne.

Aftalen kommer til at koste cirka en halv milliard ekstra af danskernes skattemidler.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ