Danmarks Fremtid
NYHED

Køb af nøgenfotos vs overgreb: Hvad får dig smidt ud af S?

Socialsdemokratiet har store problemer med at finde ud af en rød tråd i deres mange krænkersager. Hvad kan få dig smidt ud af partiet?
Køb af nøgenfotos vs overgreb - Hvad får dig smidt ud af S?

Flere medier kan i disse dage fortælle, at den Socialdemokratiske byrådsgruppe i Nyborg har ekskluderet deres tidligere borgmesterkandidat, Jesper Nielsen, fordi han har forsøgt at købe nøgenbilleder af en 17-årig pige.

Jesper Nielsen stiller sig op i den lange kø af såkaldte krænkere (Socialdemokratiets og venstrefløjens egen definition) hos det nuværende regeringsparti.

De mange krænkersager hos Socialdemokratiet har åbenbart skabt stor forvirring hos partiet, for ser man på konsekvenserne for de involverede krænkere, så er der store forskelle.

Jeppe Kofod belønnet

For mens Jesper Nielsen bliver ekskluderet for forsøg på at få lokket nøgen billeder ud af en 17-årig pige, blev Jeppe Kofod belønnet med en post som udenrigsminister, selv om han faktisk begik, hvad der kun kan beskrives som overgreb på en 17 årig pige.

Efter de havde banket på, gik der et par minutter, før Kofod åbnede døren og lukkede pigen ud af værelset. Hun var ulykkelig. Hun græd. Blev mere og mere ulykkelig

Efterfølgende har der endda været nye anklager fra unge studerende piger vendt mod vores nuværende udenrigsminister. 

Socialdemokratiet har tydeligvis store problemer med at finde rundt i deres egen hykleri og dobbltmoral.

Mette Frederiksen og Socialdemokratiet forsætter med at beskytte seriekrænkeren Jeppe Kofod.

Det er en hån mod det danske demokrati.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ