NYHED

Chefredaktør kritiserer kritisk spørgsmål til Kramme Mette

Det var småt med kritiske spørgsmål på gårdagens Corona pressemøde. Men kritisk spørgsmål til Kramme Mette fik chefredaktør op af stolen.
Chefredaktør kritiserer kritisk spørgsmål til Kramme Mette

Efter at det meste af sidste uge bestod af afsløringer af Mette Frederiksen sms sletninger, i forbindelse med Mink skandalen, sendte hun i torsdags Sundhedsstyrelsens Søren Brostrøm i byen med et ønske om at indføre Coronapas.

Mediernes og danskernes fokus skulle flyttes fra sms’er og mink.

Og i går indkaldte statsministeren så til det første Corona pressemøde i længere tid, og som ventet blev Coronapasset indført igen.
Men ser man bort fra statsministerens spin, og forsøg på at fjerne fokus, så gav pressemødet også medierne mulighed for at få stillet de spørgsmål til statsministeren, som hun ikke ville svare på i sidste uge.
Spørgsmål om lovbrud, løgne, trusler og coverups.

Mangel på kritiske spørgsmål

Desværre svigtede de fleste af medierne igen, men et enkelt kritisk spørgsmål fik dog afsløret den sammenblanding mellem rød stue og medierne, som vi her på Danmarks Fremtid forsøger at afsløre.
De første medier, der fik mulighed for at stille statsministeren kritiske spørgsmål, var de to statsmedier Danmarks Radio og TV 2. Men de to medier valgte i stedet at leve mikrofonholderi. Et godt eksempel på at mediestøtte og statsmedier skal afskaffes.

Kramme Mette

Det var først da Ekstra Bladets Joachim B. Olsen, der ikke er uddannet journalist, fik ordet, at der kom kritiske spørgsmål til Mette Frederiksen.
Han refererede til et opslag fra statsministeren på Facebook, hvor man kan se, at hun i weekenden krammede og var tæt på mange mennesker, på trods af COVID-19 situationen.
Joachim B. Olsen ville have en forklaring af Mette Frederiksen og stillede derfor følgende spørgsmål:

Synes du, at den adfærd er i overensstemmelse med det alvorlige budskab, du kommer med i dag?

Joachim B. Olsen, Ekstra Bladet

Statsministeren valgte som altid at svare uden om. Du kan se hendes svar her.

Efter at Joachim B. Olsen havde stillet det kritiske spørgsmål til statsministeren, reagerede chefredaktør og administrerende direktør for A4 Medier, Kristian Madsen, med kritik på Twitter.

Ikke kritik af statsministeren men af det spørgsmål, der blev stillet til statsministeren. Kristian Madsen skrev følgende:

Forstår ikke de der, “hvorfor krammer du folk, og får dem til at stimle sammen ved valgarrangementer”-spørgerække på pressemødet. Hele ideen er jo for pokker at vi skal kunne blive ved med at kramme og stimle sammen!

Kristian Madsen, chefredaktør A4 Medier
En politisk kommentar og politisk redaktør mener altså ikke, at det er nødvendigt at udspørge landets statsminister, hvorfor hun krammer og er tæt på folk, samtidig med at antallet af COVID-19 ramte er stigende og kun et par dage før hun igen indfører restriktioner.

Chefredaktør eller socialdemokrat

Ser man på Kristian Madsens baggrund, så har man muligvis en forklaring.

Før Kristian Madsen kom til A4 Medier var han ansat som politisk kommentator på regeringens propaganda medie, Politiken. Her gjorde han sig bl.a. bemærket ved at agere spindoktor for Uffe Elbæk og Frie Grønne.

Og før Kristian Madsen overhovedet kom i gang med at sprede hans politiske propaganda gennem medier, der støttes af skattekroner, så havde han en tjans, der forklarer hans kritik af kritiske spørgsmål fra Joachim B. Olsen og EkstraBladet til statsminister Mette Frederiksen.

Kristian Madsen var nemlig formand for Danmarks Socialdemokratiske Ungdom (DSU) i årene 2000-2004.

Han var også taleskriveren der bl.a. stod bag Helle Thorning-Schmidts berømte ord “Jeg kan slå Anders Fogh”

Så spørgsmålet er, om Kristian Madsen kritiserer spørgsmålet, fordi det var irrelevant, eller fordi chefredaktøren er Socialdemokrat?

En ting er dog sikker. Kristian Madsen er en af mange hos de danske medier, der ikke kan adskille arbejde og politiske holdninger.

Kristian Madsen har valgt at blokere undertegnede og Danmarks Fremtid på Twitter.

Deltag i debatten på Facebook eller Twitter. Du kan også bidrage ved at indsende debatindlæg.

Husk du kan støtte driften af Danmarks Fremtid via MobilePay box25487.

LÆS OGSÅ