NYHED

Kristendemokraterne opstiller ekstremistisk islam tilhænger

Kristendemokraterne opstiller nu en ekstremistisk islam tilhænger i Københavns omegns storkreds. Religiøs ekstremisme skal ud af dansk politik.
Elif Demir Gôkce Kristendemokraterne opstiller ekstremistisk islam tilhænger
Efter vi bragte denne afsløring, har Kristendemokraterne valgt at blokere Danmarks Fremtid på Facebook.
Kristendemokraterne, der er opstillet til det kommende folketingsvalg, meddeler i en pressemeddelelse på Facebook, at de har opstillet en ‘erfaren kandidat til Folketinget’.

Jeg er superglad og stolt over at vi har Elif Demir Gökce med på holdet. Elif er alt det man kan drømme om i en god kandidat; vidende, passioneret, hårdtarbejdende og dedikeret.

Marianne Karlsmose, fungerende formand kristendemokraterne
Det drejer sig om Elif Demir Gökce, der bliver opstillet som folketingskandidat i Københavns omegns storkreds. Hun er bosiddende i Brøndby Strand og er i øjeblikket medlem af Kommunalbestyrelsen i Brøndby Kommune.

Men hvad Kristendemokraterne, deres fungerende formand Marianne Karlsmose og Elif Demir Gökce ‘glemmer’ at fortælle er, at deres nye kandidat er en islam tilhænger, der er for ekstremistisk selv for Radikale Venstre.

Halshugning af Samuel Paty

I programmet ‘Alis fædreland‘ på den skatteyderbetalte radiostadion 24syv udtalte Elif Demir Gökce i januar i år, at halshugningen af den franske lærer Samuel Paty skulle være en såkaldt ‘false–flag’ operation, der ifølge hende selv skulle være udført af den spanske efterretningstjeneste i Catalonien.

Spanien har lige lavet en artikel omkring deres egen efterretningstjeneste der selv har bombet kun fordi de gerne vil ødelægge en election .. der er mange politiske kræfter bag det her

Elif Demir Gökce
Elif Demir Gökce gav flere gange udtryk for, som en rigtig tilbeder af islam, at det ikke var rigtige muslimer, der begik terror og halshuggede kritikere af den mørke ideologi.

Det er i hvert fald ikke en muslim, der har slået ham ihjel, det tror jeg ikke på

Elif Demir Gökce
Fakta er, at Samuel Paty blev halshugget på åben gade af den 18-årig russiskfødt tjetjener, Abdoullakh Anzorov, udelukkende fordi den franske skolelærer havde vist en Muhammed tegning i undervisningen.
Fakta er, at Samuel Paty blev myrdet af en tilhænger og tilbeder af Islam, udelukkende fordi han som skolelærer passede sit job og underviste hans elever om ytringsfrihed og ekstremisme.

Muhammed tegningerne

Men Kristendemokarternes nye folketingskandidat Elif Demir Gökce vil ikke forholde sig til sin egen religions voldlige og ekstremistiske side. I stedet forsøger hun at kaste skylden for islam’s terror på vesten. Som en rigtig tilbeder og tilhænger af Islam.
Hendes benægtelse af, at Samual Paty blev halshugget af en tilhænger og tilbeder af Islam, hænger nok sammen med, at hun slet ikke ønsker, at Muhammed tegningerne skal debatteres og fremvises, heller ikke i Folkeskolen.

Som kommunalpolitiker med muslimsk baggrund vil jeg advare imod at følge Thomas Hoffmanns forslag om, at Jyllands-Postens tekst og tegninger bør være obligatoriske i undervisningen

Elif Demir Gökce
Som mange andre tilhængere og tilbedere af Islam, der har sneget sig ind i dansk politik, så ønsker Elif Demir Gökce, at begrænse danskernes ytringsfrihed.
Hendes begrundelse er, at Islam og dens tilhængere og tilbedere vil blive udstillet, hvis sandheden om deres religion og ideologi kom frem. Vi kan fortælle hende, at hun, og andre tilbedere af Islam, allerede er udstillet på grund af deres egen ekstremisme.

For ekstrem for Radikale Venstre

Efter hendes udtalelser i starten af året, blev Elif Demir Gökce kaldt til en kammeratlig samtale hos sit daværende parti Radikale Venstre’s landsformand. Et parti der ikke har en eksklusion paragraf i deres partiprogram.
Men efter samtalen valgte Elif Demir Gökce ‘selv’ at forlade Radikale Venstre med begrundelsen, at der ikke var så højt til loftet hos Radikale Venstre, som partiet selv fremhæver.
At Radikale Venstre, der gerne værger nye vælgere i selv de meste ekstremistiske moskeer i Danmark, ikke engang vil kendes ved Elif Demir Gökce, siger vel egentlig alt om hendes ekstreme religiøse holdninger.
Det siger alt om Kristendemokarterne, at de vælger at opstille en ekstremistisk tilbeder af islam. En ekstremistisk tilbeder som Elif Demir Gökce, der først og fremmest er muslim, ikke dansker. En muslim der ønsker at hendes religiøse overbevisning skal stå over det danske samfund, den danske grundlov.
Vi har ikke brug for mere religiøs ekstremisme i dansk politik og Folketinget. Vi har i tværtimod brug for at bekæmpe alle former for religiøs ekstremisme, uanset form. Den misforståede tolerance skal parkeres til fordel for sund fornuft og fakta.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ