NYHED

Kulturminister på skatteyderbetalt kærestetur med sin særlige rådgiver?

Kulturministeren har brugt 100.000 på at tage fly til Oscar-showet. Men var det i virkeligheden en kærestetur med hendes særlige rådgiver?
Kulturminister Ane Halsboe på skatteyderbetalt kærestetur med sin særlige rådgiver David Tarp

Ekstra Bladet kunne fornyelig afsløre, at socialdemokrat og kulturminister Ane Halsboe-Jørgensen har brugt næsten 100.000 skattekroner på flybilletter, da hun i marts, sammen med blandt andre sin personlige rådgiver David Tarp, fløj til Californien for at deltage i det store Oscar showet i Hollywood.

Ekstra Bladet fokuserer på misbruget af skattemidler, på pamperiet, hvilket de skal have stor ros for. Men på samme tur brugte kulturministeren og hendes særlige rådgiver en hel dag på at køre langs den smukke Highway 1 ned langs Californiens kyst.

Min rådgiver og jeg valgte at køre de 800 kilometer. Det er en rigtig flot tur. Og uanset hvad havde det været en transportdag. Så vi valgte bilen

Ane Halsboe-Jørgensen, Socialsdemokratisk kulturminister

Spørgsmålet er, hvorfor en kulturminister bruger en hel dag sammen med sin særlige rådgiver, et andet ord for spindoktor, til at køre langs Californiens kyst?

Kunne de ikke have brugt tiden mere fornuftigt, brugt tiden på arbejde, nu det var skatteyderne, der betalte turen? 

Efter de mange skift på chefredaktør posten er Ekstra Bladet åbenbart faldet lidt af på den, så de tør åbenbart ikke stille det åbenlyse spørgsmål: Er turen et dække over en kærestetur?

Kærestetur

Ser man på de billeder, Ekstra Bladet bringer sammen med deres artikler om misbruget af skattemidler, så ligner det ikke en kulturminister og en ansat.

Det ligner et kærestepar, der hygger sig med hinanden. Minister og rådgiver står tæt sammen, får taget selfies sammen. Man kan finde masser af sådanne kærestebilleder på de sociale medier.

Tjek selv billederne ud og tag stilling. Er det en arbejdstur eller en kærestetur?

Spørgsmålet er, hvad kulturministernes mand siger til afsløringen af hans kone og hendes rådgivers hyggelige dage sammen på skatteydernes regning?

Kulturminister og pamper

Ikke nok med at kulturminister Ane Halsboe-Jørgensen misbruger skatteydernes penge på fornøjelser med hendes særlige rådgiver, så misbruger hun også skatteydernes penge til at bestikke medier. Det kan du læse mere om her.

Kulturministeren er åbenbart en person, der mener, at hun kan tillade sig lidt af hvert som minister.

Som vi tidligere har beskrevet, blev hun, sammen med ministerkollega Peter Hummelgaard, afsløret i at overtræde covid-19 foranstaltninger i Det Kongelige Teater.

Og selv om der var flere uafhængige vidner der bekræftede dette, ville begge ministre ikke indrømme, men sendte deres spinfolk i byen med løgne, som medierne efterfølgende accepterede.

Og ja, den gang hed Ane Halsboe-Jørgensens særlige rådgiver også David Tarp.

Man kan diskutere om vi skal bringe dette indlæg. Men når en minister misbruger skattemidler, tager på hyggetur en hel dag, så må ministeren forvente, at der bliver stillet spørgsmål. Særligt når ministeren selv leverer billedemateriale.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ