NYHED

Lars Aslan chokeret over kønsopdelt svømning – igen

Politikere som socialdemokraten Lars Aslan bliver igen og igen chokeret over Islam. Kønsopdelt svømning kan ikke komme som en overraskelse.
Lars Aslan chokeret over kønsopdelt svømning igen

Socialdemokraten Lars Aslan, hvis far er fra det Islam dyrkende Tyrkiet, bliver igen og igen chokeret over Islam’s kvindehad og kvindeundertrykkelse. Vi andre kan ikke længere være chokeret over politikernes skuespil og spin.

Politikerne må tro, at danskerne er komplette idioter, når de igen og igen fortæller os, at de er chokeret over Islams kvindeundertrykkende ideologi.

Lars Aslan viser med to omgange chok, at han er prototypen på, hvad der er problemet med politiskernes forhold til Islam i Danmark:

De ved godt Islam skader Danmark i længden. Men spiller konstant overrasket over virkeligheden for at kunne have en undskyldning for at have svigtet.

Kønsopdelt svømning i 2016

I 2016 kom det frem, at der I Tingbjerg i København var flere hundrede piger med indvandrerbaggrund, der deltog i kønsopdelt svømmeundervisning. Hallens vinduer var desuden blevet afskærmet.

Der rejste sig – selvfølgelig kunne man næsten sige – et ramaskrig blandt politikerne.

Også socialdemokraten Lars Aslan markederede sig i debatten. Til TV 2 Nyhederne udtalte han følgende:

“Det her har ikke noget med integration at gøre. Det er det modsatte. Der er masser af nydanske piger, der i årevis har gået almindeligt i svømmehallen. Det her det er, at give efter for nogen af de mest fundamentalistiske kræfter.”

Islam er Islam

Og han forsatte med – med rette – at kritisere knæfaldet for Islam:

“Hvis man ikke kan gå i svømmehallen, hvor der både er drenge og piger, så mener jeg sådan set, at det er forældrene der har et problem – og ikke det danske samfund”

Man man kun være enig med Lars Aslan i hans udtalelser fra 2016. Integration sker ikke ved at falde på knæ for mørke ideologier.

Lars Aslan igen chokeret 5 år efter

Men så er det, at lars Aslan igen udtaler sig om fuldstændig det samme problem, nu bare her i 2021.

Facebook spiller han igen chokeret og kommer med en lang smøre om endnu en omgang kønsopdelt svømning.

Han skriver bl.a. følgende:

“I dag var jeg på besøg i den svømmehal, hvor jeg som barn på Nørrebro fik lært at svømme. Det blev en meget kort gensynsglæde, da jeg til min store rædsel opdagede at også der er der nu kønsopdelt undervisning for børn, og også for deres forældre.”

Altså fuldstændig det samme, som han var chokeret over i 2016, er han nu pludselig chokeret over i 2021. Men Lars Aslan og Socialdemokratiet har intet gjort for at forbyde kønsopdelt svømmeundervisning.

Socialdemokratiet sidder på magten i København og har regeringsmagten i Danmark. Ville de forbyde, så havde de gjort det.

Sandheden er, at når det kommer til stykket, så er Lars Aslan chok, og Socialdemokratiets såkaldte strammerpolitik, ren spin. Ren vælgerbedrag.

Importen af sharia og islam forsætter

Imens Socialdemokratiet, og andre partier, gang på gang spiller overraskede, så forsætter de med at importere mere kvinderundertrykkelse, mere sharia, mere islam.

Så sent som i dag har man importeret islamister fra Syrien, der er landet på dansk grund. Islamister der har været i krig mod Danmark. Islamister der forsat ønsker Danmark udryddet fra jordens overflade. Islamister der vil skabe terror blandt danskerne. Også i kommende generationer.

Også i forbindelse med evakueringen af Afghanistan sørgede regeringen for at importere mere Islam, mere kvindeundertrykkelse. Ja man efterlyste endda islamister, der ville til Danmark.

Når det gælder Afghanistan ønsker 99 procent af befolkningen Sharia. Sharia der ser på kvinder som noget fanden har skabt.

Så vi skal ikke forvente mere kønsopdelt svømmeundervisning i fremtiden, derimod mere. Vi kommer til at se endnu mere af Islams mørke ideologi sprede sig i det danske samfund.

Bl.a. takket være politikere som Lars Aslan, der spiller chokeret, men lader islam overtage Danmark.

Deltag i debatten på Facebook eller Twitter. Du kan også indsende debatindlæg her.

Du kan støtte os via MobilePay box25487. På forhånd tak.

LÆS OGSÅ