NYHED

Lars Boje Mathiesen: Jyllands-Posten pressekontor for Radikale

Lars Boje Mathiesen har fået nok af mediernes vinkling mod partiet. Han angriber nu Jyllands-Posten for at være de Radikale's pressekontor.
Lars Boje Mathiesen - Jyllands-Posten pressekontor for Radikale

Jyllands-Posten, og deres journalist Mie Louise Raatz, leverede igen i dag, hvad man kun betegne som en typisk venstreorienteret vinkling og manipulation af Nye Borgerlige’s politik.

Under overskriften “Venstre erkender, at Støjbergs system fejlede – vil have nyt system for familiesammenføring” får man det til at lyde som om, at Nye Borgerlige er begyndt at føre naiv Radikale Venstre Politik.

Det såkaldte borgerlige medie skriver blandt andet følgende:

Selv Nye Borgerlige er klar til at ændre udlændingeregler, så det bliver lettere at få familiesammenført en ægtefælle til Danmark, siger partiet og erklærer sig bemærkelsesværdigt enigt med De Radikale.

Jyllands-Posten

Det vidner om en journalist der overhovedet ingen genskab har til Nye Borgerliges politik.

Det ville have taget journalisten 2 sekunder at finde frem til partiets partiprogram, hvor det helt tydeligt står, at udlændninge f.eks. skal forsørge sig selv.

Altså at partiet ingen problemer ser i, at udlændinge kommer til Danmark, bare de kan klare sig selv. Også når danskere f.eks. ønsker en familiesammenføring med deres udenlandske hustru.

Det har partiet sagt fra dag et, men mediernes vinkling har været lagt på forhård. At Nye Borgerlige er nogle slemme højreradikale.

Artiklen vidner om en journalist, der har en bias og farvet holdning til Nye borgerlige. En journalist der tror, at Nye Borgerlige er imod alt, der har med udlændinge at gøre.

Lars Boje Mathiesen sætter journalist på plads

Nye Borgerlige’s Lars Boje Mathiesen har valgt at kommentere Jyllands-Postens Facebook opslag, der linker til artiklen.

Han skriver bl.a. følgende i hans kommentar: 

Så er JP igen igen igang med at agere pressekontor for Radikale Venstre. Nye Borgerlige har den politik vi altid har haft og intet har ændret sig.

Lars Boje Mathiesen, Nye Borgerlige

Derefter forklarere Lars Boje Mathiesen forskellen på Nye Borgerlige Politik og naiv Radikale Venstre politik.

At partier som Radikale Venstre har gjort det nærmest umulige for ganske almindelige danskere at finde kærligheden, men samtidig tillader en dybt forfejlet indvandring som skader landet økonomisk, retsmæssigt og kulturelt.

"Borgerlige" Jyllands-Posten

At medier som Jyllands-posten igen manipuler og vinkler til fordel for partier som Radikale Venstre kommer ikke som den store overraskelse.

Vi har tale om en avis, der engang kæmpede for vestlige værdier som f.eks. ytringsfrihed, men nu lader ideologier som islam redigere avisen.

Og vi har tale om en avis, der har en tidligere kandidat for Enhedslisten ansat som chefredaktør, forfremmet fra politisk redaktør. 

I 2005 stillede Marchen Neel Gjertsen, chefredaktør på Jyllands-Posten, op til kommunalvalget i Odense for Enhedslisten.

Når man ser på journalisten bag artiklen, Mie Louise Raatz, baggrund, så kan det ikke komme som den store overraskelse, at hun agerer mikrofonholdere over for Radikale Venstre’s spin.

Vi har tale om en journalist, der er uddannet hos Radikale Venstre’s partiavis, den regeringsvenlige avis Politiken, hvorefter hun kom til statsmediet, knaldrøde Danmarks Radio.

Venstrefløjen påstår gang på gang, at vi har borgerlige medier i Danmark. Sandheden afslører journalister og medier selv.

Deltag i debatten på Facebook eller Twitter. Du kan også bidrage ved at indsende debatindlæg.

Husk du kan støtte driften af Danmarks Fremtid via MobilePay box25487.

LÆS OGSÅ