Danmarks Fremtid
47,5%
NYHED

Lars Løkkes Moderaterne er endnu et radikalt kopiband

Lars Løkkes nye parti, Moderaterne, har i dag på grundlovsdag holdt stiftende årsmøde i Vejle. Partiet er endnu et radikalt kopiband, ikke borgerligt.

Man skulle ellers tro, at vi i lille Danmark har rigelig med partier, men i dag har levebrødspolitikeren Lars Løkke Rasmussen, tidligere formand for Venstre og tidligere statsminister for Danmark, officielt stiftet hans nye parti, Moderaterne.

Moderaterne kan med deres politiske program kun betegnes som endnu et radikalt kopiband. Lars Løkke Rasmussen har stort set kopieret Radikale Venstre, endda helt ned til partifarven.

Lars Løkke Rasmussen meldte i går ud i Berlingske, at han kan godt se Moderaterne i en regering med Mette Frederiksen, de røde partier. Han udelukker endda en blå regering. En stemme på Lars Løkke er altså en stemme på rød blok.

tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen, der udelukker at støtte en regering kun med blå eller røde partier, som åbner for at pege på Mette Frederiksen

At levebrødspolitikere som Lars Løkke Rasmussen overhovedet kan tænke på at gå i regering med en statsminister, Mette Frederiksen, der sammen med resten af regeringen har begået grundlovsbrud, er et angreb på den grundlov, vi i dag fejrer.

Mette skal fravælges, demokratiet tilvælges. Så husk at fravælg Lars Løkke Rasmussen og moderaterne, når du skal afgive din stemme til et kommende folketingsvalg.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ