NYHED

Socialdemokratisk overenskomst hykleri

Så skal vi til det igen. Ventrefløjens konstante "gør som vi siger ikke som vi gør" hykleri. Denne gang fra en socialdemokratisk journalist.
Socialdemokratisk overenskomst hykleri

Er der noget der skaber politikerlede, så er det politikernes hykleri og dobbeltmoral.

Der er gentagne eksempler på “gør som jeg siger, ikke som jeg gør” ideologien. Noget Enhedslistens Folketingsmedlem Pernille Skipper næsten har gjort til sit varemærke.

Men også Socialdemokratiet har en lang historie med hykleri og dobbeltmoral. Der er feks historien om Mette Frederiksen og hendes børns privatskole.

Socialdemokrat og journalist Lars Werge

Nu har endnu en socialdemokrat været ude at belære andre. Og endnu engang afsløres venstrefløjens hykleri og dobbeltmoral.

Den Socialdemokratiske folketingskandidat Lars Werge, der er tidligere formand for Journalistforbundet og nuværende direktør for brancheforeningen Danske Biografer, skriver i forbindelse med Dansk Folkepartis ekstraordinære bestyrelsesmøde følgende på Twitter:

Et tydeligt eksempel på, at @DanskDf1995 ikke aktivt bakker den danske model op. HB-møde afvikles på Hotel Trinity i Fredericia

Lars Werge, Socialdemokrat og journalist
Derefter vedhæfter han et billede, hvor der står at Hotel Trinity ingen overenskomst har.

Et er, at Lars Werge glemmer, at der sådan set er organisationsfrihed her i Danmark. Noget andet er, at Lars Werge er en kæmpe socialdemokratisk hykler.

For man skal ikke lede længe, før man finder historier om Socialdemokratiet, der holder møder på steder uden overenskomst.

F.eks skriver Ekstra Bladet den 4. juni 2019 følgende:

Et internt foto afslører, at centrale medlemmer af partiets (Soicaldemokratiet red.) top har afviklet et strategiseminar på det populære Helenekilde Badehotel i Tisvildeleje. Badehotellet er kendt for manglende overenskomst og en sag om grov udnyttelse af udenlandske arbejdere via en entreprenør.

Lars Werge, Socialdemokrat og journalist
Så ikke alene holder Socialdemokratiet møder på steder uden overenskomster, de gør det også på steder, der groft udnytter medarbejderne.
Lars Werge er ikke bare endnu en venstreorienteret journalist. Han er også endnu en socialdemokratisk hykler.
Endnu en socialdemokrat der skaber politikerlede.

Deltag i debatten på Facebook eller Twitter. Du kan også bidrage ved at indsende debatindlæg.

Husk du kan støtte driften af Danmarks Fremtid via MobilePay box25487.

LÆS OGSÅ