Danmarks Fremtid
NYHED

Lindholm: Kaare Dybvad aner ikke hvad en øde ø er

Efter regeringens kæmpe nederlag med det nu skrottede udrejsecenter Langeland, har indenrigsminister Kaare Dybvad afsløret sin og S manglende viden om Lindholm.
Lindholm Kaare Dybvad aner ikke hvad en øde ø er

Regeringen og integrationsminister Mattias Tesfaye måtte erkende en kæmpe fiasko og trække i land om udrejsecenter Langeland, efter at Socialistisk Folkeparti ikke ville have konsekvenserne af egen naive politik i egen baghave på Langeland.

Den efterfølgende debat har afsløret mange ting, bl..a. at Danmark har en indenrigsminister, Kaare Dybvad, der ikke ved, hvad en øde ø er. Det kommer vi til senere.

Da regeringen og socialdemokratiet fandt ud af, at deres spin med et udrejsecenter på Langeland faldt fuldstændig til jorden, sendte man både ministre, folketingsmedlemmer og menige partisoldater i byen som en hær af komiske Ali’er. De sociale medier kogte over med komiske forsøg på at skjule regeringens fiasko.

Man forsøgte med alle former for spin og mærkværdige “argumenter”, at få det til at fremstå som om, blå blok ikke havde nogle løsninger, at det var blå blok, der svigtede midtjyderne.

Lindholm forsvandt

Man nævnte “sjovt” nok ikke den løsning, som blå blok vedtog før seneste valg, nemlig Lindholm. En løsning som Socialdemokratiet valgte at skrotte, da de vandt valget i 2019.

Det medførte bl.a. en debat mellem Venstre’s Morten Dahlin og den socialdemokratiske indenrigsminister Kaare Dybvad.

Morten Dahlin skrev på Twitter, at der – rigtigt nok – før valget var flertal for et udrejsecenter på den øde ø Lindholm. Det fik straks den socialdemokratiske indenrigsminister til at reagere med følgende “argument”:

Vildt, du er så arrogant overfor borgerne i Kalvehave, at du kalder Lindholm en øde ø.

Danmarks uvidende indenrigsminister

Kaare Dybvad mangler viden

For det første ligger Kalvehave ikke på Lindholm, og for det andet så har øen været uden beboere siden midt i 1990’erne. Det tager to sekunder at slå disse fakta op.

Det er skræmmende, at Kaare Dybvad, som landets indenrigsminister, ikke har styr på det land, som han er minister for.

Endnu mere skræmmende er det at tænke på, at regeringen tager beslutninger, uden at have styr på fakta og virkeligheden.

Kaare Dybvad har ikke bare afsløret sin egen uvidenhed. Han har med en enkelt sætning afsløret regeringen spin og manglende interesse i danskernes hverdag.

Ikke den perfekte løsning

Den omtalte øde ø er ikke den perfekte løsning. Den perfekte løsning er at sende de kriminelle migranter, der er dømt til udvisning, ud af landet.

Men på grund af politisk korrekt naivitet og internationale konventioner, som de danske politikere åbenbart mener er vigtigere end danskernes sikkerhed, så er et udrejsecenter den næstbedste løsning.

Og her passer Lindholm perfekt. Skal løsningen være endnu bedre, så skal det ikke være muligt for de kriminelle migranter at forlade udrejsecenteret.

Det er på tide at politikerne indser deres svigt, og handler derefter.

Smid en kommentar herunder, eller deltag i debatten på Facebook.

LÆS OGSÅ