NYHED

Loft over elregningen: Mette Frederiksens nye vælgerbedrag

På et pressemøde har Mette Frederiksen netop udtalt, at regeringen nu vil sætte loft over danskernes elregning. Det er ren vælgerbedrag.
Loft over elregningen - Mette Frederiksens nye vælgerbedrag - elpriser
På et pressemøde i Statsministeriet tidligere i dag, udtalte statsminister Mette Frederiksen, at regeringen nu er klar med yderligere hjælp til de danskere, der er presset på grund af de høje energipriser.

Vi vil i dag fremlægge et forslag om at lægge et loft over de energiregninger, som danskerne skal betale til vinter

Mette Frederiksen
Medier som statsmediet DR Nyheder og Ekstra Bladet, der får langt over 17 millioner skattekroner om året i støtte, var straks ude med mikrofonholderiet. På de sociale medier kunne man for eksempel se overskifter som disse:
Men fakta er, at regeringen ikke vil sætte er loft over danskernes el-regningerne. Lyttede man bare en smule efter, så sagde Mette Frederiksen dette under pressemødet:

Hvis prisen på el, gas eller fjernvarme kommer over den pris, der var i efteråret sidste år, så kan man udskyde den resterende betaling og afdrage den over tid. Det betyder, at man får vished over, hvad regningen bliver

Mette Frederiksen
Så der er i realiteten kun tale om en udskydelse af betalingen, en udskydelse af problemet.
Som med varmechecken er der desuden tale om endnu mere bureaukrati, der kun hjælper DJØF-samfundet. I sidste ende kan det ende med at forhøje elpriserne, da elselskaberne nu skal bruge flere ressourcer på den administrative del af regeringens såkaldte hjælp.
Socialister som Mette frederiksen må lære at forstå, at bare fordi man udskyder betalingen, så forsvinder ens gæld, ens problemer, ikke.

Loft over elpriser er vælgerbedrag

Mette Frederiksen tænker igen kun på stemmer og vælgerbedrag. Danskernes økonomiske problemer på grund af energikrisen skal gemmes af vejen til efter et kommende valg.
Det er ikke første gang statsminister Mette Frederiksen, Socialdemokratiet og regeringen leverer vælgerbedrag. Og det bliver heller ikke sidste gang.
Mette Frederiksens nye vælgerbedrag kommer kort tid efter, at regeringen meldte ud, at man ville sænke elafgiften med 4 øre. Men samtidig med den sølle afgiftsnedsættelse, hæver den statsejede institution Energinet prisen med 3,1 øre pr. kilowatt-time.
Få nu udskrevet det valg, som alle alligevel venter på. Det er på tide, at der vises lidt respekt for danskernes dagligdag.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ