NYHED

B.T.’s leverer mikrofonholderi over for Lotte Rod’s Radikale hykleri

Da seriekrænkeren Morten Østergaard blev afsløret, var partikollega Lotte Rod ude med hykleriet. Nu hyler hun igen ud over for B.T.'s mikrofonholderi.

B.T. er i dag ude med en artikel, endda skrevet af deres politiske redaktør Anders Leonhard, hvor Radikale Venstre’s Lotte Rod igen er ude at vise partiets hykleri omkring seriekrænkeren Morten Østergaard. En artikel der ender ud i det rene mikrofonholderi.

Under overskriften “Lotte Rod taler ud om Morten Østergaard: ‘Jeg havde ikke tillid til ham eller respekt for ham'” udtaler Lotte Rod bl.a. følgende:

“Det gjorde, at jeg i alle de år, han var min chef, ikke havde tillid til ham eller respekt for ham, og det har været et tab for mig, fordi det betyder noget for mig, hvordan jeg har det sammen med de mennesker, jeg arbejder med”

Lotte Rod er verdensmester i hykleri

Men der er bare et kæmpe problem. Lotte Rod’s udtalelser er det rene hykleri.

For som vi tidligere har skrevet her på Danmarks Fremtid, har Lotte Rod ikke haft problemer med at få en hjælpende hånd fra Morten Østergaard, når hun havde brug for det politisk.

For kigger man lidt nærmere på Lotte Rod’s YouTube kanal, så har hun selv, efter håndspålæggelsen fra Morten Østergaard, lagt en video op, hvor ingen ringere end krænken Morten Østergaard anbefaler hende til en politisk post.

Så et eller to år efter håndspålæggelsen kunne Lotte Rod altså godt bruge en hånd fra Morten Østergaard.

Det er hykleri i verdensklasse.

Man lader sig da ikke anbefale af en mand, man ikke har respekt for?

Jo, hvis man hedder Lotte Rod og er Radikal hykler. Og gerne vil have et velbetalt job, betalt af skatteyderne.

B.T. leverer mikrofonholderi over for Radikale Venstre

B.T.’s oplæg til artiklen er hentet fra bladet Femina, som I flere omgange har været Lotte Rod’s propaganda magasin.

Men et er, at et feministisk magasin som Femina, der igennem hele #metoo bølgen herhjemme, har været krænkelseskulturens officielle talerør, udkommer med en ordentlig omgang ukritisk mikrofonholderi, noget andet er, at B.T. følger i samme spor.

Endda skrevet af avisens politiske redaktør, Anders Leonhard.

En avis der mener, at de går hårdt til politikerne afslører politikerne.

#dkmedier lader sig styre af #dkpol
#dkmedier lader sig styre af #dkpol

Han er endda så fræk, at afslutte artiklen af med “Siden Lotte Rod stod frem med sine oplevelser, har ‘selvransagelse’ været den store overskrift hos De Radikale.”.

Et er, at Anders Leonhard og B.T. lever mikrofonholderi over for Lotte Rod, og ikke fortæller om hendes brug af Morten Østergaard, til at fremme hendes egen karrie, noget andet er, at man fuldstændig manipulerer med virkeligheden.

For virkeligheden er, at Radikale Venstre, specielt deres leder Sofie Carsten Nielsen, har forsøgt at skjule krænkelserne omkrig Morten Østergaard.

Og efterfølgende har man endda, i den periode hvor Anders Leonhard mener, at Radikale har lavet selvrangsagelse, holdt hånden over endnu en radikal seriekrænker, nemlig Kristian Hegaard.

Det er ikke selvransagelse. Det er at skjule sandheden.

B.T. og deres politiske redaktør er med deres mikrofonholderi med til at skrive en falsk fortælling om Radikale Venstre og Lotte Rod.

Kan det mon skyldes at avisens medarbejdere statistisk set har en god forbindelse til Radikale Venstre?

Deltag i debatten på vores Facebook profil.

Når vi i denne artikel bruger ors som krænker, så er det ud fra Radikale Venstre’s egen defination.

LÆS OGSÅ