NYHED

Valgkamp: Magnus Heunicke udstiller Mette Frederiksen

Magnus Heunicke kommer nu med en valgkamp udtalelse, der afslører Mette Fredriksen og Socialdemokratiets lave niveau og kvalmende spin.
Magnus Heunicke udstiller Mette Frederiksen - valgkamp
Jo tættere vi kommer på et officielt valg jo mere hykleri og dobbeltmoral, jo flere løgne og manipulationer, vil vi få at se fra Socialdemokratiet og ikke mindst Mette Frederiksen. Den seneste uges ageren fra regeringspartiet dokumenterer meget godt denne påstand.
Sundhedsminister Magnus Heunicke skriver i et opslag på Facebook (det er nu fjernet), at politikere skal gøre deres arbejde færdig. Han mener ligefrem, at for mange politikere agerer som om, at man allerede er midt i en valgkamp.

Lad os nu holde begge ben på jorden og gøre vores arbejde færdigt. Jeg synes, at alt for mange politikere agerer, som om de allerede er i gang med valgkampen.

Magnus Heunicke
En påstand den socialdemokratiske minister sådan set kan have ret i, med tanke på de mange problemer, vi som samfund er ramt af i øjeblikket.
Men ser man på, hvordan de socialdemokratiske ministre, og ikke mindst Mette Frederiksen, bruger tiden, så er Magnus Heunicke’s udtalelse endnu en omgang socialdemokratisk hykleri og dobbeltmoral.

Mette Frederiksens valgkamp

Mette Frederiksen og Socialdemokratiet har uofficielt startet Danmarkshistoriens mest beskidte valgkamp. Regeringspartiet udnytter ulovligt både embedmænd og skatteyderbetalte spinfolk til at angribe politiske modstandere.
Socialdemokratiet har endda skatteyderbetalte spinfolk ansat til kun at opfinde løgne om politiske modstandere som Søren Pape Poulsen og Det konservative Folkeparti.
Mette Frederiksen rejser i øjeblikket, mens danskernes økonomi hænger i laser, rundt i Danmark i den socialdemokratiske valgbus. Her bruger hun sine timer som Danmarks statsminister på blandt andet at synge duet med dansktop bandet Kandis og få arrangeret fotomuligheder på plejehjem.
Men alligevel har Magnus Heunicke og Socialdemokratiet den frækhed at belære politiske modstandere om, hvad de skal bruge tiden på. Det er socialdemokratisk hykleri og dobbeltmoral som vi kender det.
Magnus Heunicke har tidligere udstillet sig selv, Mette Frederiksen og ikke mindst den Socialdemokratiske regering. Det skete da en video fra Socialdemokratiet forsøgte at stemple blå blok, men i steder endte ud med at være et gigantisk selvmål for Socialdemokratiet. Det kan du læse mere om her.
Med hans udtalelse angriber sundhedsminister og socialdemokrat Magnus Heunicke ikke kun statsminister Mette Frederiksen, men hele den socialdemokratiske spinmaskine.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ