Danmarks Fremtid
NYHED

Medier skjuler palæstinensisk selvstyres terror opbakning 

Mens islam igen har myrdet uskyldige israelere med terror, forsøger danske medier at skjule og nedtone palæstinenserne opbakning til mord.
Medier skjuler palæstinensisk selvstyres terror opbakning  - Manuel Hassassian

Efter at islams terror igen har ramt Israel, det eneste demokrati i mellemøsten, har vi set palæstinensere og den yderste venstrefløj sammen juble over alt i verden, også i Danmark.

Palæstinensere og den yderste venstrefløj har jublet over 5000 raketter mod Israel, voldtægt af israelske kvinder, drab på israelske børn og bortførelser af uskyldige israelske mennesker.

Se dokumention, billedebevis, på grusomhederne her.

Der er endda dokumentation på at palæstinensere / den yderste venstrefløj i Danmark har fjernet blomster, der var lagt for at ære og mindes de mange israleske ofre for islams terror.

Den israleske ambassade har siden fjernet deres opslag på X (tidligere Twitter). Sikkert på grund af GDPR’s beskyttelse af kriminelle. Men jeg har valgt at vise opslaget som dokumentation på den umenneskelige ekstremisme fra islam. Så må politiet kontakte mig. Den tager jeg gerne.

Opdateret: Den israelske ambassade har nu lavet et nyt opslag med videoen. Det kan ses her.

Mediernes anti-israelske dækning

Man skulle tro at opbakningen til terror ville få en kæmpe dækning blandt de danske medier, men som jeg i et tidligere indlæg har kunne dokumentere, så er medierne mere interesseret i at finde en anti-israelsk vinkling, endda kalde terror for forståeligt.

Og idag leverer statsmediet TV 2 News så endnu et eksempel på den venstreorienterede anti-israelske vinkling hos de danske journalister. Hovedparten af danske journalister, der delvist får deres løn betalt af de danske skatteydere.

For her til formiddag på statsmediet TV 2 News kaldte Manuel Hassassian, der er det palæstinensiske selvstyres officielle repræsentant i Danmark, nedslagtningen af mere end 250 unge deltagere i en musikfestival for “en naturlig reaktion”! Altså en tydelig opbakning til og blåstempelse af terror.

Men efterfølgende er udtalelsen blevet ignoreret og begravet i nyhedsstrømmen, Statsmediet har ikke med et eneste ord nævnt den skandaløse udtalelse på deres hjemmeside, heller ikke i deres egen live dækning af terror angrebet på Israel. Og der er gået flere timer.

Opdateret: sjovt nok er der pludselig dukket en opdatering op hos TV 2 med diplomatens udtalelser efter at jeg og flere andre har kritiseret den manglende dækning. Og sjovt nok har opslaget fået en tidsstempel, der ikke hænger sammen med, hvornår det er lagt op.

Hvis det bare var et enkelt medie, der valgte at nedtone udtalelsen, ikke dække udtalelsen, så var det et problem. Men Manuel Hassassian terrorstøtte har ikke været dækket af eller nævnt hos et eneste dansk medie efterfølgende. Derfor er det en kæmpe skandale for den samlede danske presse.

Den manglende dækning af det palæstinensiske selvstyres opbakning til terror udstiller endnu engang danske medier. Udstiller danske journalisters anti-israelske holdninger, nogle vil nok kalde det antisemitisme, hvor Israel er terroristerne og palæstinenserne de stakkels uskyldige

Radikal opbakning til terrorister

Jeg har tidligere i dag skrevet, at flere partier nu langt om længe ønsker at stoppe med at sende danske skattekroner til det palæstinesiske selvstyre, da pengene med sikkerhed finder vej til terrorgrupperingerne. Med sikkerhed fordi det er terrorgrupper der sidde på magten i både Gaza og Vestbreden.

Men nu melder Christian Friis Bach fra Radikale Venstre så ud til B.T., at partiet, der gerne hverver stemmer i danske moskeer, vil fortsætte med at sende danske skattekroner af sted, da pengene ‘havner på Vestbreden som styres af det palæstinensiske selvstyre, ikke terroristerne fra Hamas’.

Men det er jo netop en diplomat fra det palæstinesiske selvstyre som på live dansk TV her til formiddag gav deres opbakning til terror, kaldte mord på over 250 unge mennesker fra hele verden en naturlig reaktion.
Christian Friis Bach og Radikale Venstre har et forklaringsproblem, men slipper helt sikkert, da medierne tydeligvis ikke er interesseret i udtalelserne fra det palæstinesiske selvstyre.

De Radikale står ganske alene i deres opbakning til de palæstinensiske terrorister, blandt andet har EU i dag meddelt, at man stopper al bistand til selvstyret.

Radikale Venstre har tdligere kaldt det en skandale at det danske politi beskyttede den israelske ambassade. Læs mere her.

Terror udstiller journalister og resten af venstrefløjen

Islams angreb på Israel har endnu engang udstillet ideologien islam. En ideologi som mange, specielt på venstrefløjen, konstant forsvarer. Men terroren har også endnu engang udstillet danske mediers og journalisters venstreorienterede anti-israelske dækning.

Og ikke mindst så har weekendens terrorangreb på Israel udstillet en samlet naiv dansk centrum-venstre fløj. En venstrefløj der desværre alt for mange gange, også de sidste par dage, har sat et ‘men’ efter deres ‘afstandstagen’ til terror.
Man tager afstand fra terror. Punktum.

Tak til Kenneth Kristensen Berth for at gøre opmærksom på udtalelserne fra det palæstinensiske selvstyre.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ