NYHED

Berlingske og Frihedsbrevet manipulerer og lyver om Søren Pape’s udtalelser om Barbara Bertelsen

Medierne fortsætter deres vinkling og bias vendt mod blå blok. Berlingske og Frihedsbrevet er afsløret i løgn og manipulationer vendt mod Søren Pape.
Berlingske og Frihedsbrevet manipuler og lyver om Søren Pape udtalelser om Barbara Bertelsen v2
At Barbara Bertelsen, og 9 andre embedsmænd, har fået uhørt hård kritik af minkkommissionen skal selvfølgelig betyde hjemsendelse øjeblikkeligt og i sidste ende afskedigelse. At det endnu ikke er sket, er Mette Frederiksens, regeringens og støttepartiernes anvar. Ingen andre.

har begået tjenesteforseelser af en sådan grovhed, at der er grundlag for, at det offentlige søger at drage hende til ansvar i anledning af hendes medvirken til brud på sandhedspligten og legalitetsprincippet

Minkkommissionen om Barbara Bertelsen
Men det er et anvar, som Mette Frederiksen og kumpaner ikke vil påtage sig. Et ansvar de er fuldstændig ligeglade med. Statsministeren har flere gange meddelt, at hun har fuld tillid til ikke bare Barbara Bertelsen, men samtlige embedsmænd der er involveret i skandalen.

Det er, når alt kommer til alt, et tillidsspørgsmål. Og jeg har tillid både til departementschefen i Statsministeriet, ligesom jeg i øvrigt har tillid til de andre embedsfolk, der er ansat i staten

Mette Frederiksen
Selv om den manglende hjemsendelse, de manglende konsekvenser, er Mette Frederiksens, regeringens og hendes støttepartiers ansvar, så lykkedes det alligevel konstant for flere medier at få blandet de borgerlige partier ind i Mette Frederiksens manglende respekt for retssamfundet og demokratiet.

Frihedsbrevet manipulerer

Tag eksemplet Mads Brügger fra det forholdsvis nye medie Frihedsbrevet. Efter at Søren Pape Poulsen fra Det Konservative Folkeparti i går meddelte, at han er statsministerkandidat ved et kommende valg, valgte Mads Brügger, i hans nyhedsbrev, at bringe et billede af en storsmilende Søren Pape Poulsen og Barbara Bertelsen, der stod tæt sammen.
Til billedet skrev han bl.a. følgende kommentar:

Men tanken, om at disse to besties måske igen snart skal nyde hinandens selskab, kan jeg ikke forbigå i tavshed. Se bare, hvor glade de er for hinanden

Mads Brügger, Frihedsbrevet
Det er noget af de mest manipulerende bias, man længe har set hos medierne. For det første er billedet fra længe før minksskandalen. For det andet, så har Konservative flere gange meddelt, senest for 5 dage siden, at hvis det stod til dem, så skulle Barbara Bertelsen for længst være sendt hjem.
Så formålet med at Mads Brügger nævner Søren Pape Poulsen sammen med Barbara Bertelsen er udelukkende at kæde de to sammen, forbinde Pape og blå blok med minkskandalen.

Berlingske lyver

Når først et medie bringer vinkling, bias og manipulationer, så plejer de andre medier at være ganske hurtige til at bygge videre på “historien”. Det samme er tilfældet her.
For i Berlingske’s daglige politiske overblik tager det såkaldte borgerlige medie sagen op, og skriver blandt andet følgende:

“Et billede viser de to »besties« – og nu langer chefredaktør ud efter Pape, der nægter at løfte sløret for BBBs skæbne: »Absurdos!«

Berlingske
Ved at skrive, at Søren Pape Poulsen nægter at løfte sløret for Barbara Bertelsen skæbe, så kopierer Berlingske ikke kun Frihedsbrevets manipulationer, man ophæver dem til decideret løgn.
For Søren Pape Poulsen udtalte sig faktisk på gårdagens pressemøde, tog stilling til Bertelsen øjeblikkelige skæbne. For som mediet Nordtinget skriver, så sagde Søren Pape Poulsen følgende ord:

De skulle være sendt hjem med det samme

Søren Pape Poulsen
Det er jo netop at tage stilling. En stillingtagen der sådan set ikke var nødvendig, da det som tidligere skrevet, ikke er hverken hans eller resten af blå bloks ansvar.
Valgkampen er ikke officielt gået i gang, men det er mediernes sædvanlige bias, manipulationer og løgne vendt mod blå blok tydeligvis.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her

LÆS OGSÅ