NYHED

Messerschmidt udstiller Mette Frederiksen’s løgne i sms skandalen

Dagen bød på endnu et samråd i sms- og minkskandalen. Morten Messerschmidt fik udstillet Mette Frederiksen's løgne og arrogance.
Messerschmidt udstiller Mette Frederiksen’s løgne i sms skandalen
Mette Frederiksen var i dag kl 9.30 indkaldt til samråd for at svare på kritiske spørgsmål om hende og hendes kumpaners slettede sms-beskeder i forbindelse med minksskandalen.
Men desværre så gik det som så mange andre gange før, når socialdemokratiske minister har været kaldt i samråd. Som Dansk Folkeparti’s Peter Skaarup konstaterede over for pressen efter samrådet:

Jeg kan konstatere, at statsministeren taler i tåger. Det var nogle helt simple spørgsmål, og vi kan ikke få svar.

Peter Skaarup, Dansk Folkeparti
Et af de mest simple spørgsmål, som statsministeren altså ikke kunne svare på, var hvor mange telefoner hun egentlig har haft i sin tid som statsminister, om alle telefonerne har været afleveret til forsøg på gendannelse.

Intet overblik

Mette Frederiksen blev blandt andet spurgt af Peter Skaarup, hvor mange telefoner hun har haft i hendes korte periode som statsminister. Hendes svar, hvis man overhovedet kan kalde det sådan, lød som følgende:

Der er ikke noget overblik over, hvor mange telefoner jeg har haft i hænderne. Jeg har haft en række forskellige telefoner af forskellige årsage

Mette Frederiksen, skandaleramt socialdemokrat
Et svar som skriger til himlen, når man ved hvor meget bureaukrati og dokumentation der er i det offentlige, på Slotsholmen.

Og endnu mere tydeligt bliver statsministerens tydeligvis arrogante svar, nogle vil kalde det løgn, da Morten Messerschmidt på samrådet, og senere på Twitter, kan fortælle, at det har taget Folketingets IT-afdeling 15 minutter at få udleveret et overblik over, hvor mange gange han selv har skiftet telefon i hans tid i Folketinget:

I dagens samråd fastholder statsministeren, at hun ikke ved, hvor mange telefoner hun har haft i sin tid som statsminister. Nu bad jeg lige Folketingets IT-afdeling oplyse mig, hvor mange gange jeg har skiftet telefon. Det svar fik jeg på et kvarter.

Morten Messerschmidt, Dansk Folkeparti

Mette Frederiksen løb væk

Mette Frederiksen påstår altså, at hun har slettet sms’er på grund af sikkerhed, men har ingen overblik over, hvor mange telefoner, hun har haft, og hvor de er. Det må man sige at være betryggende for sikkerheden i statsministeriet.
Da samrådet var færdig valgte Mette Frederiksen nærmest at løbe forbi de mange journalister der stod uden for Landstingssalen. Statsministeren ønskede tydeligvis ikke, som så mange andre gange før, at svare på kritiske spørgmål fra pressen.

Arrogancen forsætter.

Deltag i debatten på Facebook eller Twitter. Du kan også bidrage ved at indsende debatindlæg.

Husk du kan støtte driften af Danmarks Fremtid via MobilePay box25487.

LÆS OGSÅ