Danmarks Fremtid
NYHED

Mette Frederiksen’s bisidder håner minkkommissionen

Endnu en dag med afhøringer i minkkommissionen, endnu mere hån og arrogance fra Socialdemokratiet. I dag fra Mette Frederiksen'ss bisidder.
Mette Frederiksen bisidder håner minkkommissionen
Mette Frederiksen, regeringen og Socialdemokratiet har løbende vist, at de ikke tager minkavlerne og minkkommissionen seriøs. At de ikke tager retsstaten og demokratiet seriøst.

Slettede sms’er, og alt for sent udleverede beviser, er bare et udpluk af den måde Socialdemokratiet har reageret på over for minkkommissionen.

Kombinerer man det så med flere omgange hån af minkavlerne, fra både tidligere fødevareminister Mogens Jensen, nuværende justitsminister Nick Hækkerup og de socialdemokratiske partisoldater, så har man klare beviser på Socialdemokratiets arrogance.

Arrogant bisidder

I dag er det så Mette Frederiksen’s bisidder (advokat) i minkkommissionen, Lars Kjeldsen, der er ude at vise både arrogance og hån over for minkkommissionen og minkavlerne.

Til Danmarks Radio siger bisidderen blandt andet følgende:

Jeg kommunikerer ikke med kommissionen gennem pressen, selvom Michael Kistrup forsøger på det

Det sker efter, at minkkommissionen tidligere i dag oplyste, at man gerne så, at forsvaret forsøgte at gendanne sms’erne. Noget der ikke kunne lade sig gøre for politiet.
At Mette Frederiksen’s bisidder vælger at kommentere på denne måde, med en arrogant stikpille til minkkommissionen, viser med tydelighed arrogancen, manglen på situationsfornemmelse og ligegyldighed over for hele sagen.
Det er direkte hån af minkavlerne og deres familier. En hån der gennemsyrer hele regeringen og socialdemokratiet.

Vælg selv beviser mod jer

Man skulle så tro, at det var det mest groteske ved, at forsvaret nu skal undersøge, om man kan gendanne de nu berygtede sms’er. Men desværre nej.

For minkkommissionen beordrer ikke (kan ikke) regeringen til at bede forsvaret om at undersøge muligheden for gendannelse.

Nej, minkkommissionen spørger pænt Mette Frederiksen og hendes håndlangere, som statsministeriets departementchef Barbara Bertelsen, om de vil have ,at forsvaret undersøger muligheden.

Som kommissionens formand, Michael Kistrup, udtaler til B.T.:

Vi har bedt bisidderne om at tale med deres klienter. Det handler jo også om samtykke. Nu venter vi på et svar

Så Mette Frederiksen og venner bestemmer selv, om de vi lade forsvaret undersøge mulige beviser imod dem. Det er ren bananrepublik.

Fuldstændig som det er ren bananrepublik, at Mette Frederiksen og kumpaner selv står for at udvælge de sms’er de nu vil fremlægge.

Bananrepublikken Danmark er en realitet. Takket være Mette Frederiksen og hendes Socialdemokrati.

Deltag i debatten på Facebook eller Twitter. Du kan også bidrage ved at indsende debatindlæg.

Husk du kan støtte driften af Danmarks Fremtid via MobilePay box25487.

LÆS OGSÅ