Danmarks Fremtid
NYHED

Statsminister Mette Frederiksen censurerer kritik

Vi har en statsminister, der truer medier med politianmeldelse, som sletter kritiske kommentarer. Mette Frederiksen er en skamplet på demokratiet.
Statsminister Mette Frederiksen censurerer kritik

Tidligere i dag bragte vi her på Danmarks Fremtid et indlæg om, at minister for landbrug, fiskeri og fødevarer, Rasmus Prehn, har misbrugt sit minister-kreditkort til betaling af privat forbrug. Noget der er i direkte strid mod reglerne.

Vi skrev, at Rasmus Prehn burde tage konsekvenserne og gå af, eller også måtte Mette Frederiksen fyre hendes partifælle.

Da Mette Frederiksen her til aften slog endnu et af hendes ligegyldige opstillede Facebook opslag op, valgte vi derfor at gøre statsministeren opmærksom på sagen med følgende kommentar:

Men kort tid efter blev kommentaren slettet. Statsministeren og hendes team viser igen, at dronningen af spin og lovbrud ikke tåler kritik.

Kopier denne kommentar til Mette Frederiksen

Men så let skal statsministeren ikke slippe. Vi vil derfor foreslå, at du kopierer ovenstående tekst og bruger det i en kommentar på Mette Frederiksens Facebook side.

“Minister for landbrug, fiskeri og fødevarer, Rasmus Prehn, har misbrugt sit minister-kreditkort til at betale for privat forbrug. Han må gå eller fyres.” https://danmarksfremtid.dk/nyhed/misbrug-af-skattemidler-rasmus-prehn-skal-ga-af/

I Danmark har vi en statsminister, der truer med at anmelde medier, hvis de er kritiske. En statsminister der laver sin egen podcast, fordi hun ikke kan tåle kritiske spørgsmål fra pressen. En statsminister der censurer kritik bort.

Mette Frederiksen er med hendes ageren en skamplet på det danske demokrati. Hun er ved at omdanne Danmark til en sydamerikansk bananrepublik.

Statsministeren, der stod bag danmarkshistoriens største politiske skandale ved at slagte et helt erhverv, har begået grundlovsbrud. Flere af hendes ministre har overtrådt loven.

Men på trods af Socialdemokratiets mange lovbrud, så sidder regerigen stadig. Det er på tide, at socialdemokrater får at mærke, at loven også gælder for dem.

Lighed for loven gælder også for Socialdemokrater. Eller rettere: den burde også gælde for Socialdemokrater, men gør det ikke.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ