Danmarks Fremtid
47,5%
NYHED

Mette Frederiksen lyver igen: dronningen af løgn og bedrag

Mette Frederiksen er ikke kun dronningen af spin og vælgerbedrag. Her til aften dokumenterede hun, at hun også er dronningen af løgn og bedrag.
Avis roser Mette Frederiksen for at lyve - dronningen af løgn og bedrag - Topskat - TV 2 - valget er dit - Folketingsvalg 2022
Ikke en debat eller en udtalelse fra Mette Frederiksen uden at socialdemokratiets formand leverer en en løgn eller manipulering til danskerne. Sådan var det også under aftenens såkalte debat og topmøde mellem statsministerens og hendes to politiske modstandere Søren Pape Poulsen og Jakob Ellemann-Jensen på TV 2.
Mette Frederiksen leverede endnu en løgn, da hun under debatten sagde, at den største skatteforskel mellem de konservative og Venstre og så Socialdemokratiet er, at de to blå partier vil fjerne topskatten. 
Fakta er, at Venstre går ikke til valg på at afskaffe topskatten. Det har de givet udtryk for flere gange. Faktisk er det Mette Frederiksen selv, der har talt om at lempe topskatten.
Efter debatten sad Mogensen & Kristiansen på TV 2 News og talte om, at Mette Frederiksen løb ‘en kalkuleret risiko’ ved at lyve om Venstres politik. En kalkuleret risiko. Det er den sølle reaktion fra de to herrer.
Og hos B.T. valgte Joachim B. Olsen ganske enkelt at give udtryk for, at Mette Frederiksen for alvor trådte i karakter, da hun begyndte at tale om skat. Altså på samme tidspunkt, hvor hun løj om Venstres skattepolitik. Medier som B.T. mener altså, at statsministeren træder i karakter ved at lyve.

Man forstår, hvorfor Mette Frederiksen og Socialdemokratiet bliver ved med at sende den ene løgn efter den anden af sted. De slipper af sted med det. Takket være en svag dansk presse. En svag dansk presse der har accepteret Mette Frederiksens spin show og hendes mange løgne.

LÆS OGSÅ