Danmarks Fremtid
NYHED

Snu Mette Frederiksen: fjerner fokus fra sig selv

Ved ikke at hjemsende statsministeriets departementchef Barbara Bertelsen har Mette Frederiksen held med at fjerne fokus fra egne lovovertrædelser.
Snu Mette Frederiksen fjerner fokus fra sig selv - Barbara Bertelsen - hjemsendelse
I dag torsdag skal statsminister Mette Frederiksen møde op til et lukket møde i Granskningsudvalget, som en opfølger på minkkommissionens hårde kritik af ikke bare mange højt placerede embedsmænd, men også hende selv og regeringen.

har begået tjenesteforseelser af en sådan grovhed, at der er grundlag for, at det offentlige søger at drage hende til ansvar i anledning af hendes medvirken til brud på sandhedspligten og legalitetsprincippet

Mediernes fokus er specielt rettet mod statsministeriets departementchef Barbara Bertelsen, der ikke er blevet hjemsendt trods en ganske hård kritik fra minkkommissiones side.
Medierne bruger næsten mere tid på at kritisere de få medier, der rent faktisk følger op på manglende hjemsendelse af Barbara Bertelsen, end på at holde fokus på Mette Frederiksen og regeringens angreb på retstaten og demokratiet.

Marionetdukker

Også de blå partier har primær fokus på den manglende hjemsendelse af Barbara Bertelsen, i stedet for også at fokusere på at udstille Mette Frederiksens mange lovbrud, løgne og trusler. Udstille at regeringens støttepartier har mere fokus på ministerposter end retstat og demokrati.
Den fokus udnytter de socialdemokratiske ministre og folketingsmedlemmer til at angribe blå blok for Trump metoder, ved at beskylde dem for personlige angreb på embedsmænd. Alt kører efter den socialdemokratiske spinmanual.
Mette Frederiksen og regeringen har også haft held med at få Barbara Bertelsen og resten af de kritiserede embedsmænds fagforening, DJØF, med på hendes spin. De er ude at afvise alle former for kritik af embedsmændendes arbejde, eller mangel på samme, som personlige angreb på embedsmænd.
Det er uden tvivl under al kritik, at Barbara Bertelsen og de andre embedsmænd ikke er hjemsendt. Og det er i sidste ende Mette Frederiksens ansvar, selv om hun og regeringen påstår noget andet.
For det er i sidste ende statsministeren, der skal beslutte, hvad konsekvenserne skal være for hendes gode veninde, den politiserede embedsmand, Barbara Bertelsen.
Men mediernes og blå bloks tunnelsyn i øjeblikket på Barbara Bertelsen er lige præcis, hvad Mette Frederiksen ønsker.
Ved ikke at hjemsende Barbara Bertelsen og de andre embedsmænd, har Mette Frederiksen desværre haft held med at fjerne fokus fra hendes egne problemer, hendes egne lovovertrædelser, løgne, trusler og angreb på retsstaten og demokratiet.
Medierne og blå blok ender med at være marionetdukker i Mette Frederiksens spin.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ