NYHED

Mette Frederiksen kom forbi, eleverne skulle rette ind

Vi har alle set den nu berømte fuckfinger vent mod Mette Frederiksen. Men der hører mere til historien.
Mette Frederiksen - Fuckfinger - Danmarks Fremtid

Med mindre man har været lukket inde i en jordhule, har de fleste vel efterhånden set Mette Frederiksen’s Instagram opslag, hvor hun bruger danske skolelever til at promovere sig selv. Eller rettere: alle har vel snart set den berømte fuckfinger.

Den 15-årige elev Nick Larsen fik opmærksomhed, da han rakte en fuckfinger på et billede, hvor statsminister Mette Frederiksen sad og promoverede sig selv.

Det skabte stor morskab, lige indtil eleven blev forbundet med Men In Black demonstrationerne, så kunne mange lige pludselig ikke se det morsomme.

Men hvad der ikke rigtig bliver debatteret er statsministeren konstante iscenesættelse af sig selv. Og som i mange andre tilfælde, (mis)bruger hun ufrivillige personer til hendes spin.

Borgerforslag Mediestøtte
Borgerforslag Mediestøtte

Vi har ført set statsministeren, og hendes ministre, møde op i lufthavne, hos frisører, på sygehuse og, som i dette tilfælde, på skoler, hvor medierne gerne har holdt mikrofonen.

Fuckfinger til spin

Men her var der endelig en person, der ville skabe lidt modstand mod dronningen af spin, den store guddommelige landsmoder, den almægtige Mette Frederiksen.

Man kan kalde det barnligt (han er jo sådan set også kun et barn), men nogen gange skal man høre sandheden fra børn.

Sandheden er, at Mette Frederiksen udnytter alle omkring sig til et formål: til at promovere sig selv.

Det har intet at gøre med interesse for børnene, for skoleleverne. Hun mødte kun op, fordi der havde været stigende angreb mod hende for ikke at åbne op for skolerne.

Ret ind for Mette Frederiksen

Det er ikke første gang, vi har set Mette Frederiksen bruge de danske skoler til at promovere sig selv.

Hvem husker ikke det berømte optrin fra Stopledalsskolen, hvor eleverne var blevet instrueret i at råbe “Danmarks bedste statsminister“, selvfølgelig viderebragt af statsmediet Danmarks radio.

Og noget tyder på, at der igen har været en instruktion af børnene, da Mette frederiksen fik taget det berømte fuckfinger billede.

Til TV 2 Øst udtaler en anden elev, der var til stede, følgende: “Eleverne havde fået at vide på forhånd, at de skulle opføre sig pænt”.

Mon ikke at et barn opfatter sådan en besked, som om de ikke må være kritiske mod statsministeren?

Kan det hænge sammen med, at hovedparten af lærerne selv støtter rød blok?

LÆS OGSÅ