Danmarks Fremtid
NYHED

Mette Frederiksen: jeg kritiseres kun fordi jeg er kvinde

Mette Frederiksen smider nu offerkortet. Statsministeren mener, at den store kritik af hendes magtbegær og magtmisbrug skyldes, at hun er kvinde.
Mette Frederiksen jeg kritiseres kun fordi jeg er kvinde - Radio4 - Det Sidste måltid v 2
I torsdags kom det frem, at en advokatundersøgelse fandt grundlag for, at statsminister Mette Frederiksen kan stilles for en rigsret for hendes håndtering af og lovbrud i en af danmarkshistoriens største politiske skandaler, nemlig minkskandalen.
Både Mette Frederiksen, regeringen, Socialdemokratiet støttepartierne og de mange partisoldater brugte efterfølgende som undskyldning, at undersøgelsen var bestilt af Nye Borgerlige. Men lige præcis samme forsamling vil ikke stemme for en uvildig undersøgelse. Det er det, man på godt dansk kalder magtmisbrug og manglende argumenter.

Mette Frederiksen trækker kvindekortet

I et forsøg på at snakke uden om og afspore debatten trækker Mette Frederiksen nu kvindekortet som modtræk til de mange kritikkere, der mener, at hun misbruger magten, ødelægger retsstaten og demokratiet.
I programmet ‘Det sidste måltid‘ på den skatteyderbetalte Radiostation radio4 udtaler statsminister Mette Frederiksen blandt andet følgende:

Men jeg tror noget af den magtkritik der er, det har noget at gøre med at jeg er kvinde. Mistænkeliggørelsen i at en statsminister bruger magten til at varetage nogle interesser i det her samfund. Den har vi aldrig hørt før i Danmark.

Med hendes udtalelse gør Mette Frederiksen endnu engang grin med de danske vælgere. Statsministeren håner igen minkavlerne og deres familier, der ulovligt har fået ødelagt deres livsværk uden nogen former for konsekvenser for den hovedansvarlige, nemlig den socialdemokratiske statsminister Mette Frederiksen.
Årsagen til at Mette Frederiksen, regeringen og socialdemeokratiet konstant rammes af magtkritik er jo netop, at de konstant misbruger magten.
Under Mette Frederiksens ledelse har statsministeren og hendes ministre begået grundlovsbrud, vildledt folketinget og danskerne, udstedet ulovlige ordre, løjet flere gange og svindlet med skattemidlerne. Bare for at nævne nogle enkelte af de mange tilfælde af magtmisbrug. Alt sammen uden konsekvenser.
Det er ikke alene et angreb på retssamfundet og demokratiet. Det er at udvise foragt over for danskerne. Det er decideret magtmisbrug.
At Mette Frederiksen og hendes mange ministre konstant kan slippe af sted med deres magtbegær og ignorering af grundloven, retsstaten og demokratiet, kan vi blandt takke Socialdemokratiets støttepartier for. Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti og Enhedslisten ser til mens det danske demokrati omdannes til en bananrepublik. Ministerbiler står over det danske demokrati.
At Mette Frederiksen nu trækker kvindekortet, ser sig selv som et offer, afslører statsministerens manglende respekt over for vælgerne. Det afslører en magtarrogance som hører en bananrepublik til.
Radio4 svigter som mange af de andre medier ved igen at holde mikrofonen for Mette Frederiksens spin og udenomssnak. At statsministeren ikke for længst er blevet væltet, skyldes blandt andet en svag dansk presse.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ