NYHED

Kandis lokket af Mette Frederiksen

Jo tættere vi kommer på et valg, jo flere opslag slår Mette Frederiksen op på sociale medier. Dronningen af spin bruger Kandis i valgkamp.
Kandis lokket af Mette Frederiksen - Dronningen af spin - Svendborgsund Dansktopfestival
Statsminister Mette Frederiksen har ikke travlt med at tage konsekvenserne af hendes mange lovbrud, løgne og trusler. Det er der sådan set hellere ikke nogen grund til, da hendes støttepartier er mere interesseret i ministerbiler end retsstat og demokrati.
Hun har heller ikke travlt med at sende embedsmænd som Barbara Bertelsen hjem for deres andel i en af de største politiske skandaler i danmarkshistorien.
Statsministeren har heller ikke travlt med at fyre ministre, som Rasmus Prehn, for at lyve og svindle med danskernes skattemidler.

Mettes duet med Kandis

Til gengæld har dronningen af spin travlt med at føre valgkamp på de sociale medier. Et sted hvor hun slipper for kritiske spørgsmål. Valgkampen bliver ført, selv om hun officielt ikke har udskrevet valget.
Fredag aften dukkede Mette Frederiksen pludselig op på scenen hos dansktopbandet Kandis, der spillede på Svendborgsund Dansktopfestival.
Det var jo selvfølgelig en oplagt fotomulighed. Der gik ikke mange minutter før statsministeren på Facebook kunne fortælle, at aftenen “tog en uventet drejning”:
For selvfølgelig skulle statsministeren da op på scenen. Mette Frederiksen har det jo med at udnytte alle muligheder for at komme i fokus. Altså når der er tale om steder, hvor hun kan filmes og fotograferes i positivt lys. Steder hvor hun kan snylte på andres succes. Steder hvor hun ikke stilles kritiske spørgsmål. Det så vi jo også under sommerens Tour De France fejring.

Kandis lokket af spinfolk

Statsminister Mette Frederiksen nøjes ikke kun med et enkelt opslag af hendes optrin med Kandis. Hendes mange følgere fik også leveret en lille sød video, der selvfølgelig ikke var opstillet til lejligheden. Klik på billedet for at gå til videoen:
På billedet har Mette Frederiksens spinfolk tilføjet teksten “Blev lokket med på scenen af Kandis”.  Man skal vist være faldet i den socialdemokratiske gryde som spæd, hvis man skal tro på, at optrinet ikke var tilrettelagt af statsministerens skatteyderbetalte spinhær.
Sandheden er nok mere, at Kandis har ladet sig misbruge af statsminister Mette Frederiksen. At dansktopbandet har ladet sig lokke af Mette Frederiksens spinhær.
Opdateret 21.30: Nu fortæller Johnny Hansen, der er forsanger i Kandis, at det rent faktisk var Mette Frederiksens spinhær, der stod bag mødet:

Hun (Mette Frederiksen red.) var tilsyneladende i området alligevel, og så ringede de midt i ugen og spurgte, om hun lige måtte komme backstage og sige hej til os. Det måtte hun selvfølgelig gerne, og det var vældig hyggeligt

Johnny Hansen, Kandis
At det så efterfølgende er Johnny Hansen selv, der inviterer statsministeren på scenen, er ren udenomssnak fra de socialdemokratiske komiske Ali’er.
Mette Frederiksen kunne have valgt at takke nej, men ville ikke gå glip af spin-muligheden.

Vil udelukke politiske modstandere

Det er tydeligt, at valgkampen er i gang. Det understreges ved, at også sundhedsminister Magnus Heunicke deltog på festivalen.
Og på onsdag bliver der afholdt et arrangement i Aalborg, der kun kan betegnes som et valgmøde. I forbindelse med arrangementet var det planen, at Mette Frederiksen skulle rundt på diverse plejehjem, hvor hun kunne stille sig op med borgere og personale og få taget gode billeder til en valgkamp. Billeder der kunne være brugt til endnu flere opslag på de sociale medier.
Men det sørgede Aalborg kommune for at sætte en stopper for. Mette Frederiksens soldater forlangte nemlig, at ingen andre partier måtte deltage. En historie du kan læse mere om her.
Selv Mette Frederiksens egen valgkreds er ved at have fået nok af statsministerens spinmaskine. En valgkreds der tydeligvis ikke længere vil forbindes med lovbrud, trusler, løgn og svindel.
Dronningen af spin slår til igen.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her

LÆS OGSÅ